Zoek

  1. Nederlands
  2. Geloof mij nooit.

Geloof mij nooit.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Geloof mij nooit. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Geloof mij nooit.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Aantal paginas

300

Hoofdauteur

Loes den Hollander

Oorspronkelijke releasedatum

16 mei 2023

EAN

9789461097446

Editie

1

Gewicht

382 g

Omschrijving van Geloof mij nooit.

"Geloof mij nooit" is een nagelbijtende thriller geschreven door Loes den Hollander. In deze verhaal draait het om Jochem en Pattie, een voormalig stel dat verwikkeld raakt in een vechtscheiding. Hun dochtertje Kiki staat in het middelpunt van de strijd, waarbij Pattie alles in het werk stelt om Jochem bij Kiki weg te houden. Jochems broer Ted, een psycholoog, dient hem van advies. Maar er gebeurt iets fataals waardoor de familie in paniek raakt. Waarom is dit gebeurd? Wie wilde er afrekenen met wie? Lees "Geloof mij nooit" en ontdek het antwoord. De spanning stijgt vanaf de eerste bladzijde en de verhalen zijn zo levendig beschreven dat je je middenin de situatie waant. Laat je meevoeren in de vele geheimen en ontrafel de waarheid om het mysterie te oplossen. Dit boek is een echte aanrader voor liefhebbers van spannende thrillers.

Veelgestelde vragen over Geloof mij nooit.

Geloof mij nooit. is uitgegeven in het Nederlands.

Geloof mij nooit. heeft als bindwijze Paperback.

Geloof mij nooit. heeft 300 pagina’s.

Loes den Hollander is de auteur van Geloof mij nooit..

Dit is editie 1 van Geloof mij nooit.. De EAN is 9789461097446.

Geloof mij nooit. weegt 382 g.