Zoek

  1. Vermogen van
  2. Boaz van Boggelen

Vermogen van Boaz van Boggelen

In dit artikel vertellen wij je alles  over het salaris en vermogen van Boaz van Boggelen en beantwoorden wij vragen zoals wie is Boaz van Boggelen en waaraan heeft Boaz van Boggelen dat vermogen verdiend?

Heb jij dus altijd al willen weten wat het vermogen van Boaz van Boggelen is, lees dan snel verder.

Laatst bijgewerkt: 14-03-2024

Inhoud
Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

december 1999

Geschat vermogen

-

Beroep

Youtuber

Woonplaats

Amersfoort

Social Media

-

Wie is Boaz van Boggelen?

De jonge talent Boaz Boggelen is een Nederlandse youtuber die bijzonder veel invloed heeft gehad op kijkers. In zijn Youtube video’s presenteert hij dagelijks zijn leven en plaatst hiernaast zijn freerunning video’s. Zijn eerste video maakte hij in mei 2016 en startte zijn huidige Youtube-kanaal op 29 december 2018. Zijn video’s gaan over freerunning, salto’s en auto’s. Nadat hij gestart is met zijn Youtubekanaal heeft hij de opleiding opgegeven die hij eerder deed aan het mbo.

Boaz trekt meer abonnees aan

De succesvolle youtuber heeft zijn naam verbonden aan een filiaal van een Jump-XL-trampolinepark in Ede. Momenteel heeft de 20-jarige vlogger uit Amesfoort 479 duizend abonnees op Youtube. Ook zijn bekende Audi RS3 is een van de beste Audi's in Nederland. Niet in de laatste plaats vanwege vele modificaties, uitlaat en knalblauwe wrap incluis.

Boaz heeft zijn populariteit flink zien stijgen de laatste tijd. Zijn stunt om zijn Ford Ka om te bouwen tot een rijdend zwembad leidt tot media-aandacht van het AD en SBS. De jonge youtuber heeft, Youtube gemaakt tot een hobby, zodanig dat hij 16 uur per dag werkt. Dit heeft hij meerdere malen vertelt in een interview aan het AD.

Het begin van het succes van Boaz

Het is vaker voorgekomen dat scholieren op de foto willen met Boaz. Ook zijn er enkele jongen mensen maanden geleden thuis bij de youtuber geweest om foto’s met hem te maken. Dit is door de influencer niet geaccepteerd en ook werd men gewaarschuwd door de politie het huis niet te bezoeken. Zijn succes is zichtbaar. Een belangrijke bijdrage aan zijn stijgende succes heeft ongetwijfeld Enzo Knol gehad. Bij deze bekende vlogger heeft de Amersfoorder stage gelopen bij de bekende vlogger en was ook nog bijna dagelijks in zijn vlogs te zien. Dit heeft geleid tot nog meer succes in het leven van Boaz. Uiteindelijk heeft hij zelfstandig zijn Youtube vlogs kunnen oppakken.

Wat is het vermogen van Boaz van Boggelen

Wat het precieze vermogen van Boaz van Boggelen is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Boaz van Boggelen’s vermogen geschat op om en nabij de -. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Boaz van Boggelen blijft natuurlijk een schatting, aangezien Boaz van Boggelen  het vermogen niet letterlijk bekend heeft gemaakt, maar is wel een goede indicatie van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Waar heeft Boaz van Boggelen het vermogen aan verdiend?

Het grootste deel van Boaz van Boggelen’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Youtuber. Hier heeft Boaz van Boggelen een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Hoeveel verdient Boaz van Boggelen per maand?

Hoeveel Boaz van Boggelen precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Boaz van Boggelen is lastig in te schatten, omdat Boaz van Boggelen zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Boaz van Boggelen nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Boaz van Boggelen uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van - van Boaz van Boggelen gaan we er echter van uit dat Boaz van Boggelen’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Andere bekende mensen

Gepubliceerd op: 14-03-2024

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Boaz van Boggelen wordt vandaag de dag geschat op -.

Wat Boaz van Boggelen’s precieze salaris per maand is, weten we niet precies. Dit komt om Boaz van Boggelen zich daar nooit heel transparant over heeft uitgelaten.  Wat we wel weten is dat het geschatte vermogen van Boaz van Boggelen ongeveer - is.

Boaz van Boggelen beoefent het beroep van Youtuber en is bekend van Youtube.