Search

  1. Vermogen van
  2. Don de Jong

Vermogen van Don de Jong

In dit artikel vertellen wij je alles  over het salaris en vermogen van Don de Jong en beantwoorden wij vragen zoals wie is Don de Jong en waaraan heeft Don de Jong dat vermogen verdiend?

Heb jij dus altijd al willen weten wat het vermogen van Don de Jong is, lees dan snel verder.

Laatst bijgewerkt: 14-03-2024

Inhoud
Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

1 juli 1999

Geschat vermogen

€11 miljoen

Beroep

Youtuber

Woonplaats

Nederland

Social Media

-

Wie is Don de Jong?

Als klein kind groeide Don de jong op in het Zuid- Hollandse Rijpwetering. Meerder jaren heeft de Jong een relatie gehad. In de zomer van 2020 heeft hij dit beëindigd. Momenteel woont hij in Roelofarendsveen. Dit is een dorp niet ver van waar hij vroeger woonde. In een video vertelde hij dat hij sinds zijn jeugd een pacemaker draagt.

Veel liefde voor auto’s

De jong heeft veel liefde voor auto’s. Daarom heeft hij een ruime keuze in auto’s voor zichzelf. Hij had eerder meerdere Audi's, waaronder twee keren een Audi RS6. Momenteel is hij in het bezit van een Audi RS6, een Lamborghini Hueacan Perfomante en een grote Mercedes-partybus. Ook de liefde voor zijn eigen auto’s is niet weg te denken.

Ondanks het mindere succes van de laatste dagen, wilde de Jong toch beginnen met het maken van video’s, hij heeft een periode lang gespaard voor het kopen van een camera. Al meerdere jaren maakte hij entertainment-video’s en begon op 7 november 2018 met het dagelijks vloggen van zijn leven. Het werd een groot succes. Op 12 maart 202 behaalde hij uiteindelijk op een miljoen abonnees.

Samenwerkingen met De Jong

Later in zijn carrière werd hij gevraagd door Roy Bezselsen en zijn broer Danny om samen een onderneming te starten. Deze onderneming focuste zich op drank. Don werd toen ambassadeur van deze drank. Op een gegeven moment werd Don mede-eigenaar vanwege goed bevinding. Vanaf dat moment ging het hard met de Focus drank. Aan de andere kant liep het goed met een ander bedrijf, Mobicep, waarmee hij ook een samenwerking had. Hij heeft toen besloten te stoppen met het bedrijf, ondanks het goed liep. Don de Jong is onder de samenleving bekend als Don en is geboren op 1 juli 1999. Hij is een van de jongste vloggers in Nederland.

Wat is het vermogen van Don de Jong

Wat het precieze vermogen van Don de Jong is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Don de Jong’s vermogen geschat op om en nabij de €11 miljoen . Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Don de Jong blijft natuurlijk een schatting, aangezien Don de Jong  het vermogen niet letterlijk bekend heeft gemaakt, maar is wel een goede indicatie van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Waar heeft Don de Jong het vermogen aan verdiend?

Het grootste deel van Don de Jong’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Youtuber. Hier heeft Don de Jong een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Hoeveel verdient Don de Jong per maand?

Hoeveel Don de Jong precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Don de Jong is lastig in te schatten, omdat Don de Jong zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Don de Jong nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Don de Jong uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van €11 miljoen van Don de Jong gaan we er echter van uit dat Don de Jong’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Andere bekende mensen

Gepubliceerd op: 14-03-2024

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Don de Jong wordt vandaag de dag geschat op €11 miljoen .

Wat Don de Jong’s precieze salaris per maand is, weten we niet precies. Dit komt om Don de Jong zich daar nooit heel transparant over heeft uitgelaten.  Wat we wel weten is dat het geschatte vermogen van Don de Jong ongeveer €11 miljoen is.

Don de Jong beoefent het beroep van Youtuber en is bekend van Youtube.