Zoek

  1. Vermogen van
  2. Laura Ponticorvo

Vermogen van Laura Ponticorvo

In dit artikel vertellen wij je alles  over het salaris en vermogen van Laura Ponticorvo en beantwoorden wij vragen zoals wie is Laura Ponticorvo en waaraan heeft Laura Ponticorvo dat vermogen verdiend?

Heb jij dus altijd al willen weten wat het vermogen van Laura Ponticorvo is, lees dan snel verder.

Laatst bijgewerkt: 14-03-2024

Inhoud
Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

7 oktober 1995

Geschat vermogen

€ 16K - € 95.9K

Beroep

Youtuber

Woonplaats

Belgie

Social Media

-

Wie is Laura Ponticorvo?

-

Wat is het vermogen van Laura Ponticorvo

Wat het precieze vermogen van Laura Ponticorvo is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Laura Ponticorvo’s vermogen geschat op om en nabij de € 16K - € 95.9K. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Laura Ponticorvo blijft natuurlijk een schatting, aangezien Laura Ponticorvo  het vermogen niet letterlijk bekend heeft gemaakt, maar is wel een goede indicatie van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Waar heeft Laura Ponticorvo het vermogen aan verdiend?

Het grootste deel van Laura Ponticorvo’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Youtuber. Hier heeft Laura Ponticorvo een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Hoeveel verdient Laura Ponticorvo per maand?

Hoeveel Laura Ponticorvo precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Laura Ponticorvo is lastig in te schatten, omdat Laura Ponticorvo zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Laura Ponticorvo nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Laura Ponticorvo uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van € 16K - € 95.9K van Laura Ponticorvo gaan we er echter van uit dat Laura Ponticorvo’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Andere bekende mensen

Gepubliceerd op: 14-03-2024

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Laura Ponticorvo wordt vandaag de dag geschat op € 16K - € 95.9K.

Wat Laura Ponticorvo’s precieze salaris per maand is, weten we niet precies. Dit komt om Laura Ponticorvo zich daar nooit heel transparant over heeft uitgelaten.  Wat we wel weten is dat het geschatte vermogen van Laura Ponticorvo ongeveer € 16K - € 95.9K is.

Laura Ponticorvo beoefent het beroep van Youtuber en is bekend van Youtube.