Search

  1. Vermogen van
  2. Mascha Feoktistova

Vermogen van Mascha Feoktistova

In dit artikel vertellen wij je alles  over het salaris en vermogen van Mascha Feoktistova en beantwoorden wij vragen zoals wie is Mascha Feoktistova en waaraan heeft Mascha Feoktistova dat vermogen verdiend?

Heb jij dus altijd al willen weten wat het vermogen van Mascha Feoktistova is, lees dan snel verder.

Laatst bijgewerkt: 14-03-2024

Inhoud
Nationaliteit

Rus

Geboortedatum

11 oktober 1996

Geschat vermogen

€100,00

Beroep

Youtuber

Woonplaats

Nederland

Social Media

-

Wie is Mascha Feoktistova?

Mascha Feoktistova is een nederlandse youtuber, schrijfster en ondernemer. Zij heeft als afkomst de Rusland. Toen Mascha vier jaar houdt was, vertrok zij met haar ouders naar nederland. Ze volgde een opleiding Sociaal Pedagogisch Werk. Hierna heeft zij een mbo-opleiding tot onderwijsassistent en een hbo- opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan.

Feoktistova startte in 2007 de website Beautygloss. Dit is een blog over make-up en schoonheidsproducten. Binnen enkele jaren groeide de blog uit tot een van de best bezochte beautywebblogs van nederland. Zij heeft naar schatting 650.000 unieke bezoekers kunnen behalen per maand. Al in 2009 maakte ze van het weblog een eigen bedrijf. Vanaf 2010 heeft zij drie jaar een webshop eraan toegevoegd. Naast Beautyvideo’s kwam er op haar YouTube-kanaal tijdelijk ook vlogs online, dit gebeurde in 2014. Eind 2014 begon ze een nieuw youtube-kanaal voor vlogs, genaamd vloggss. Zij liet op 3 november 2016 weten dat ze stopt met bloggen en dat ze zich volledig zal richten op Youtube.

Feoktistova was in november 2018 een van de kandidaten die deelnam aan het RTL-5 programma Boxing Stars. Hier verloor zij de wedstrijd tegen Billy bakker. In samenwerking met Eylure heeft Feoktistova een wimper- en shampoolijn. Haar succes begon toen zij in 2011 de Viva400 award won in de categorie “zakelijk”. Het is een prijs van het tijdschrift. In 2013 won Feoktistova met haar website de Holland Beauty Award in de categorie “best blogger”. Verder heeft zij in 2015 en 2016 een VEED-award gewonnen voor beste beauty Youtuber. Momenteel is de actieve youtuber getrouwd en heeft een dochter samen met haar man.

Wat is het vermogen van Mascha Feoktistova

Wat het precieze vermogen van Mascha Feoktistova is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Mascha Feoktistova’s vermogen geschat op om en nabij de €100,00. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Mascha Feoktistova blijft natuurlijk een schatting, aangezien Mascha Feoktistova  het vermogen niet letterlijk bekend heeft gemaakt, maar is wel een goede indicatie van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Waar heeft Mascha Feoktistova het vermogen aan verdiend?

Het grootste deel van Mascha Feoktistova’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Youtuber. Hier heeft Mascha Feoktistova een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Hoeveel verdient Mascha Feoktistova per maand?

Hoeveel Mascha Feoktistova precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Mascha Feoktistova is lastig in te schatten, omdat Mascha Feoktistova zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Mascha Feoktistova nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Mascha Feoktistova uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van €100,00 van Mascha Feoktistova gaan we er echter van uit dat Mascha Feoktistova’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Andere bekende mensen

Gepubliceerd op: 14-03-2024

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Mascha Feoktistova wordt vandaag de dag geschat op €100,00.

Wat Mascha Feoktistova’s precieze salaris per maand is, weten we niet precies. Dit komt om Mascha Feoktistova zich daar nooit heel transparant over heeft uitgelaten.  Wat we wel weten is dat het geschatte vermogen van Mascha Feoktistova ongeveer €100,00 is.

Mascha Feoktistova beoefent het beroep van Youtuber en is bekend van Youtube.