Zoek

  1. Nederlands
  2. Little Dutch Mijn eerste dierenboek.

Little Dutch Mijn eerste dierenboek.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Little Dutch Mijn eerste dierenboek. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Little Dutch Mijn eerste dierenboek.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Aantal paginas

18

Hoofdauteur

Mercis Publishing

Oorspronkelijke releasedatum

02 juni 2022

EAN

9789056479107

Editie

1

Gewicht

854 g

Omschrijving van Little Dutch Mijn eerste dierenboek.

Little Dutch Mijn eerste dierenboek is het perfecte boek om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de dieren uit de verschillende leefomgevingen. De prenten zijn kleurrijk en krijgen de aandacht van zowel jong als oud. Voor de allerkleinsten onder ons is er aan elke prent een korte tekst toegevoegd met informatie over het betreffende dier. Zo kunnen ze op een leuke manier meer leren over de dieren uit de natuur. Dit kijkboek is ook een perfect kraamcadeau. Het boek is kleurrijk en de tekeningen zijn prachtig. Ook is het een cadeau dat jarenlang meegaat, zodat kinderen van generatie op generatie kunnen genieten van de schattige dieren. Dus als je op zoek bent naar een origineel kraamcadeau, dan is Little Dutch Mijn eerste dierenboek de perfecte optie.

Veelgestelde vragen over Little Dutch Mijn eerste dierenboek.

Little Dutch Mijn eerste dierenboek. is uitgegeven in het Nederlands.

Little Dutch Mijn eerste dierenboek. heeft als bindwijze Hardcover.

Little Dutch Mijn eerste dierenboek. heeft 18 pagina’s.

Mercis Publishing is de auteur van Little Dutch Mijn eerste dierenboek..

Dit is editie 1 van Little Dutch Mijn eerste dierenboek.. De EAN is 9789056479107.

Little Dutch Mijn eerste dierenboek. weegt 854 g.