Search

  1. Vermogen van
  2. Dee van der Zeeuw

Vermogen van Dee van der Zeeuw

In dit artikel vertellen wij je alles  over het salaris en vermogen van Dee van der Zeeuw en beantwoorden wij vragen zoals wie is Dee van der Zeeuw en waaraan heeft Dee van der Zeeuw dat vermogen verdiend?

Heb jij dus altijd al willen weten wat het vermogen van Dee van der Zeeuw is, lees dan snel verder.

Laatst bijgewerkt: 14-03-2024

Inhoud
Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

5 september 1997

Geschat vermogen

-

Beroep

Youtuber

Woonplaats

Nederland

Social Media

-

Wie is Dee van der Zeeuw?

Dee van der Zeeuw is geboren op 5 september 1997. Ze is bekend als Dee, maar haar officiële naam is Demira. Zij is een nederlandse zangeres, influencer en youtuber. Haar YouTube-kanaal is actief onder de naam; Dee. Al in 2022 heeft Dee een totaal van 350.000 abonnees bereikt. Op 12 februari 2015 heeft van der Zeeuw haar eigen YouTube-kanaal gestart, omdat ze vond dat haar muziek verloren ging tussen de video’s van haar toenmalige vriend Enzo Knol. Haar kanaal stond voor een lange tijd stil. Uiteindelijk besloot ze te gaan vloggen omdat ze een kijkje wilde nemen in het leven van achter de schermen van een influencer.

Eerste vlogs

In april 2019 bracht ze haar eerste vlog uit en plaatste die online. Sinds die tijd; update ze elke zondag om 8 uur een weekvlog. Eerder deed ze dit op de vrijdag om 17 uur. Van der Zeeuw zelfgeschreven nummer You bereikte in 2015 de Tipparade en werd een nummer 1 in de iTunes-hitlijst. Sinds februari 2019 was van der Zeeuw soms te horen op radiozenden SLAM! Samen met radio-dj Tom van der Weerd. Voor het programma Club Ondersteboven, als Bram Krikke afwezig was, nam Van der Zeeuw soms de rol van sidekick over. Dit hield echter op nadat Bram Krikke verhuisde naar Qmusic.

Instagram

Op Instagram heeft Van der Zeeuw 1,5 miljoen volgers. Dat is een totale in het jaar 2022. Hiermee is ze de weinige Nederlanders met meer dan 1 miljoen Instagram- volgers. Van der Zeeuw bereikte 1 miljoen volgers op 1 november 2017. Zij verscheen in 2014 geregeld op de televisie als mediapersoonlijkheid. Ze was te zien in RTL Late Night, Zapplive en Spuiten en Slikken. Ze won hiervan in 2017 de Sekstest. Haar succes heeft zij te danken aan de verschillende series en youtube kanalen die zij geopend heeft en uiteindelijk gepresenteerd heeft.

Wat is het vermogen van Dee van der Zeeuw

Wat het precieze vermogen van Dee van der Zeeuw is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Dee van der Zeeuw’s vermogen geschat op om en nabij de -. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Dee van der Zeeuw blijft natuurlijk een schatting, aangezien Dee van der Zeeuw  het vermogen niet letterlijk bekend heeft gemaakt, maar is wel een goede indicatie van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Waar heeft Dee van der Zeeuw het vermogen aan verdiend?

Het grootste deel van Dee van der Zeeuw’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Youtuber. Hier heeft Dee van der Zeeuw een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Hoeveel verdient Dee van der Zeeuw per maand?

Hoeveel Dee van der Zeeuw precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Dee van der Zeeuw is lastig in te schatten, omdat Dee van der Zeeuw zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Dee van der Zeeuw nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Dee van der Zeeuw uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van - van Dee van der Zeeuw gaan we er echter van uit dat Dee van der Zeeuw’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Andere bekende mensen

Gepubliceerd op: 14-03-2024

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Dee van der Zeeuw wordt vandaag de dag geschat op -.

Wat Dee van der Zeeuw’s precieze salaris per maand is, weten we niet precies. Dit komt om Dee van der Zeeuw zich daar nooit heel transparant over heeft uitgelaten.  Wat we wel weten is dat het geschatte vermogen van Dee van der Zeeuw ongeveer - is.

Dee van der Zeeuw beoefent het beroep van Youtuber en is bekend van Youtube.