Search

  1. Vermogen van
  2. Jessy Maya

Vermogen van Jessy Maya

In dit artikel vertellen wij je alles  over het salaris en vermogen van Jessy Maya en beantwoorden wij vragen zoals wie is Jessy Maya en waaraan heeft Jessy Maya dat vermogen verdiend?

Heb jij dus altijd al willen weten wat het vermogen van Jessy Maya is, lees dan snel verder.

Laatst bijgewerkt: 14-03-2024

Inhoud
Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

8 juni 1996

Geschat vermogen

€ 38K - € 228K

Beroep

Youtuber

Woonplaats

Nederland

Social Media

-

Wie is Jessy Maya?

-

Wat is het vermogen van Jessy Maya

Wat het precieze vermogen van Jessy Maya is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Jessy Maya’s vermogen geschat op om en nabij de € 38K - € 228K. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Jessy Maya blijft natuurlijk een schatting, aangezien Jessy Maya  het vermogen niet letterlijk bekend heeft gemaakt, maar is wel een goede indicatie van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Waar heeft Jessy Maya het vermogen aan verdiend?

Het grootste deel van Jessy Maya’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Youtuber. Hier heeft Jessy Maya een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Hoeveel verdient Jessy Maya per maand?

Hoeveel Jessy Maya precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Jessy Maya is lastig in te schatten, omdat Jessy Maya zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Jessy Maya nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Jessy Maya uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van € 38K - € 228K van Jessy Maya gaan we er echter van uit dat Jessy Maya’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Andere bekende mensen

Gepubliceerd op: 14-03-2024

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Jessy Maya wordt vandaag de dag geschat op € 38K - € 228K.

Wat Jessy Maya’s precieze salaris per maand is, weten we niet precies. Dit komt om Jessy Maya zich daar nooit heel transparant over heeft uitgelaten.  Wat we wel weten is dat het geschatte vermogen van Jessy Maya ongeveer € 38K - € 228K is.

Jessy Maya beoefent het beroep van Youtuber en is bekend van Youtube.