Zoek

  1. Nederlands
  2. If He Had Been with Me.

If He Had Been with Me.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens If He Had Been with Me. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties If He Had Been with Me.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Aantal paginas

400

Hoofdauteur

Laura Nowlin

Oorspronkelijke releasedatum

01 november 2019

EAN

9781728205489

Editie

Gewicht

365 g

Omschrijving van If He Had Been with Me.

Met als titel 'If He Had Been with Me' is dit een liefdesverhaal dat gaat over de geschiedenis van twee tieners die verliefd op elkaar zijn. Het verhaal begint op een zonnige dag in een klein dorp, waar de twee liefhebbers voor het eerst elkaar ontmoeten. Het verhaal is gevuld met momenten waarop het leven een andere wending had kunnen nemen als ze bij elkaar waren gebleven. Het verhaal gaat over hun liefde voor elkaar en hoe het verhaal zich ontvouwt door de jaren heen, ondanks alle veranderingen die het leven hun voorschotelt. Er zijn scènes die je laat zien hoe het leven voor hen had kunnen zijn als ze bij elkaar waren gebleven. Er zijn tranen, er zijn lach en er is hoop. Het verhaal zal je meenemen op een reis vol emoties, en je laten zien hoe twee mensen, ondanks hun afstand, voor altijd verbonden zijn.

Veelgestelde vragen over If He Had Been with Me.

If He Had Been with Me. is uitgegeven in het Nederlands.

If He Had Been with Me. heeft als bindwijze Paperback.

If He Had Been with Me. heeft 400 pagina’s.

Laura Nowlin is de auteur van If He Had Been with Me..

Dit is editie van If He Had Been with Me.. De EAN is 9781728205489.

If He Had Been with Me. weegt 365 g.