Search

  1. Vermogen van
  2. Ruud de Wild

Vermogen van Ruud de Wild

In dit artikel vertellen wij je alles  over het salaris en vermogen van Ruud de Wild en beantwoorden wij vragen zoals wie is Ruud de Wild en waaraan heeft Ruud de Wild dat vermogen verdiend?

Heb jij dus altijd al willen weten wat het vermogen van Ruud de Wild is, lees dan snel verder.

Laatst bijgewerkt: 14-03-2024

Inhoud
Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

24-4-1969

Geschat vermogen

3 miljoen euro

Beroep

Radio-dj

Woonplaats

Amsterdam

Social Media

Wie is Ruud de Wild?

Wat is het vermogen van Ruud de Wild

Wat het precieze vermogen van Ruud de Wild is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Ruud de Wild’s vermogen geschat op om en nabij de 3 miljoen euro. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Ruud de Wild blijft natuurlijk een schatting, aangezien Ruud de Wild  het vermogen niet letterlijk bekend heeft gemaakt, maar is wel een goede indicatie van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Waar heeft Ruud de Wild het vermogen aan verdiend?

Het grootste deel van Ruud de Wild’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Radio-dj. Hier heeft Ruud de Wild een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Hoeveel verdient Ruud de Wild per maand?

Hoeveel Ruud de Wild precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Ruud de Wild is lastig in te schatten, omdat Ruud de Wild zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Ruud de Wild nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Ruud de Wild uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van 3 miljoen euro van Ruud de Wild gaan we er echter van uit dat Ruud de Wild’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Andere bekende mensen

Gepubliceerd op: 14-03-2024

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Ruud de Wild wordt vandaag de dag geschat op 3 miljoen euro.

Wat Ruud de Wild’s precieze salaris per maand is, weten we niet precies. Dit komt om Ruud de Wild zich daar nooit heel transparant over heeft uitgelaten.  Wat we wel weten is dat het geschatte vermogen van Ruud de Wild ongeveer 3 miljoen euro is.

Ruud de Wild beoefent het beroep van Radio-dj en is bekend van Radiowereld.