Zoek

  1. Vermogen van
  2. Kees Tol

Vermogen van Kees Tol

In dit artikel vertellen wij je alles  over het salaris en vermogen van Kees Tol en beantwoorden wij vragen zoals wie is Kees Tol en waaraan heeft Kees Tol dat vermogen verdiend?

Heb jij dus altijd al willen weten wat het vermogen van Kees Tol is, lees dan snel verder.

Laatst bijgewerkt: 14-03-2024

Inhoud
Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

10 februari 1982

Geschat vermogen

-

Beroep

Presentator

Woonplaats

Nederland

Social Media

-

Wie is Kees Tol?

Kees Tol is de producent bij het bedrijf FTV, waar hij al sinds 2006 begon. Hij is de zoon van Thomas Tol, die toetsenist is geweest van het vroegere BZN en daarna opgroeide met de showbizz. Tol is de producent van reallife soaps rond jan Smit en BZN voor de TROS. Hij was ook als vaste gast in de soap van Gewoon Jan Smit. In het programma Sterren.nl heeft Tol zich als presentator bewezen naast Fred Siebelink.

Tol was te zien in De Zomer Voorbij van 2008 tot 2014. Dit deed hij samen met Jan Smit, 3JS en soms ook met Nick en Simon. Ook verscheen hij in Spin-offsoap De winter. Al jaren lang speelt Tol als figurant in verschillende films zoals Onderweg en Rozengeur & Wodka Lime. In de Speelfilm Sinterklaas verdwaalt in het grote bos, heeft hij als hoofdrol gespeeld. Dit heeft hem gebracht naar het punt om zijn carrière te gaan uitbreiden.

Televisie succes vanaf 2013

Het televisiesucces van Tol begon al in het jaar 2013. Vanaf dat jaar behoorde hij tot de vaste gast van de televisieserie “Verliefd op Ibiza”. Hier heeft hij de rol van homoseksuele fysiotherapeut. In deze periode was hij ook werkzaam als presentator bij SBS6. Daar presenteerde hij de programma’s Shownieuw en Show Vandaag. Vanaf 2014 presenteerde hij Moltalk. Ook in deze periode sprak hij de stem in van De Lego film. Hierna in het jaar 2017 heeft hij de stem van Klunelsmurf in Smurfs ingesproken. Tol kent al jaren een brede carrière van veel successen. Zijn carrière tussen 2017, waar hij als presentator van een woonprogramma werd ingezet, bracht voor de rest van zijn leven tot nu 2022, mooie momenten voor. Als ambassadeur van Stichting lezen en schrijven heeft hij daarom sinds 2019 zich ingezet voor laaggeletterdheid, om dit onder de aandacht te brengen van de wereld.

Wat is het vermogen van Kees Tol

Wat het precieze vermogen van Kees Tol is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Kees Tol’s vermogen geschat op om en nabij de -. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Kees Tol blijft natuurlijk een schatting, aangezien Kees Tol  het vermogen niet letterlijk bekend heeft gemaakt, maar is wel een goede indicatie van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Waar heeft Kees Tol het vermogen aan verdiend?

Het grootste deel van Kees Tol’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Presentator. Hier heeft Kees Tol een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Hoeveel verdient Kees Tol per maand?

Hoeveel Kees Tol precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Kees Tol is lastig in te schatten, omdat Kees Tol zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Kees Tol nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Kees Tol uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van - van Kees Tol gaan we er echter van uit dat Kees Tol’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Andere bekende mensen

Gepubliceerd op: 14-03-2024

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Kees Tol wordt vandaag de dag geschat op -.

Wat Kees Tol’s precieze salaris per maand is, weten we niet precies. Dit komt om Kees Tol zich daar nooit heel transparant over heeft uitgelaten.  Wat we wel weten is dat het geschatte vermogen van Kees Tol ongeveer - is.

Kees Tol beoefent het beroep van Presentator en is bekend van Televisie.