Zoek

  1. Nederlands
  2. Mijn vriendin Anne Frank.

Mijn vriendin Anne Frank.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Mijn vriendin Anne Frank. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Mijn vriendin Anne Frank.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Aantal paginas

352

Hoofdauteur

Hannah Pick-Goslar

Oorspronkelijke releasedatum

08 juni 2023

EAN

9789400516755

Editie

1

Gewicht

390 g

Omschrijving van Mijn vriendin Anne Frank.

Mijn vriendin Anne Frank is een aangrijpende herinnering aan de Holocaust-ervaringen van Hannah Pick-Goslar. Hannah en Anne Frank waren de beste vriendinnen in het kamp Westerbork waar ze gedwongen werden hun jeugd door te brengen. De memoires geven een unieke inkijk in Hannahs leven en de bijzondere vriendschap die zij deelden. Het boek beschrijft de onvoorstelbare ervaringen die zij meemaakten, zoals het emigreren, het verhuizen naar het kamp en de ontmoetingen met Anne en haar familie. Het verhaal wordt verteld door Hannah zelf, waardoor het leesplezier een persoonlijke touch krijgt. Het is een verhaal vol hoop, vriendschap en liefde, waardoor je ondergedompeld wordt in een wereld van herinneringen die je nooit meer zal vergeten.

Veelgestelde vragen over Mijn vriendin Anne Frank.

Mijn vriendin Anne Frank. is uitgegeven in het Nederlands.

Mijn vriendin Anne Frank. heeft als bindwijze Paperback.

Mijn vriendin Anne Frank. heeft 352 pagina’s.

Hannah Pick-Goslar is de auteur van Mijn vriendin Anne Frank..

Dit is editie 1 van Mijn vriendin Anne Frank.. De EAN is 9789400516755.

Mijn vriendin Anne Frank. weegt 390 g.