Search

  1. Vermogen van
  2. Melanie Latooy

Vermogen van Melanie Latooy

In dit artikel vertellen wij je alles  over het salaris en vermogen van Melanie Latooy en beantwoorden wij vragen zoals wie is Melanie Latooy en waaraan heeft Melanie Latooy dat vermogen verdiend?

Heb jij dus altijd al willen weten wat het vermogen van Melanie Latooy is, lees dan snel verder.

Laatst bijgewerkt: 14-03-2024

Inhoud
Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

24 september 1998

Geschat vermogen

€20.000,00

Beroep

Youtuber

Woonplaats

Rotterdam

Social Media

-

Wie is Melanie Latooy?

Melanie Latooy is een bekende vlogster heeft haar bekende YouTube kanaal onder de naam La Melanie. Haar faam groeide uit tot een groot succes nadat ze vele challenges als make-up, beauty trainingen en persoonlijke vlogs publiceerde. Melanie is geboren op 24 september 1998 in Nederland.

Melanie geeft leuke inhoud aan haar publicaties

Latooy haar publicaties gaan meestal over haar familie, in het bijzonder haar vader en nicht. Op een gegeven moment begon ze aan een relatie met Jasper de Jong die zelf ook Youtuber is. Zij lanceerde in september 2015 haar YouTube-kanaal. Haar eerste video publiceerde zij ook in datzelfde jaar.

Gio en Melanie

Samen met haar broer Gio Latooy begonnen zij uit verveling een YouTube kanaal met een vriend; GamePlayWorlXL. In het begin publiceerden ze vaak gaming video’s op het kanaal. Daarna heeft hij video’s over zijn leven gepost. Volgens hun zijn ze veel leuker om te maken en worden ze veel beter bekeken. Ook zijn ze volgens de Latooys spontaner. De ouders van Melanie, Marcel en Louise duiken regelmatig op in hun video’s. Haar vader bemoeit zich ook af en toe net iets te veel in haar video’s. Dit is voor haar niet raar.

In 2016 heeft Melanie ook een eigen kanaal voor de familie gemaakt; De Latooys. Op dit kanaal zijn vlogs, challenges en behind the scenes te zien waarin een kijken wordt gegeven in het dagelijks leven van de actieve familie. Op dit moment is de familie Latooy ambassadeurs en gastcuratoren tijdens de eerste maand van de tentoonstelling; Lets YouTube in beeld en geluid. Op 7 oktober 2016 is deze tentoonstelling over Youtube in het leven geroepen.

Wat is het vermogen van Melanie Latooy

Wat het precieze vermogen van Melanie Latooy is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Melanie Latooy’s vermogen geschat op om en nabij de €20.000,00. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Melanie Latooy blijft natuurlijk een schatting, aangezien Melanie Latooy  het vermogen niet letterlijk bekend heeft gemaakt, maar is wel een goede indicatie van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Waar heeft Melanie Latooy het vermogen aan verdiend?

Het grootste deel van Melanie Latooy’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Youtuber. Hier heeft Melanie Latooy een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Hoeveel verdient Melanie Latooy per maand?

Hoeveel Melanie Latooy precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Melanie Latooy is lastig in te schatten, omdat Melanie Latooy zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Melanie Latooy nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Melanie Latooy uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van €20.000,00 van Melanie Latooy gaan we er echter van uit dat Melanie Latooy’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Andere bekende mensen

Gepubliceerd op: 14-03-2024

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Melanie Latooy wordt vandaag de dag geschat op €20.000,00.

Wat Melanie Latooy’s precieze salaris per maand is, weten we niet precies. Dit komt om Melanie Latooy zich daar nooit heel transparant over heeft uitgelaten.  Wat we wel weten is dat het geschatte vermogen van Melanie Latooy ongeveer €20.000,00 is.

Melanie Latooy beoefent het beroep van Youtuber en is bekend van Youtube.