Zoek

  1. Nederlands
  2. Ik vind je lief, opa.

Ik vind je lief, opa.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Ik vind je lief, opa. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Ik vind je lief, opa.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Aantal paginas

27

Hoofdauteur

Jillian Harker

Oorspronkelijke releasedatum

18 april 2023

EAN

9781407520131

Editie

1

Gewicht

325 g

Omschrijving van Ik vind je lief, opa.

Kleine Beer is zo dankbaar voor de mooie momenten samen met Opa Beer, dat hij zijn gevoelens wil uiten met het boek "Ik vind je lief, opa". Het boek is een verhaal over de speciale band tussen een opa en zijn kleinkind. Het vertelt het verhaal van hoe Opa en Kleine Beer samen dingen doen en hoe Kleine Beer steeds meer leert van zijn opa. Het boek is geschreven en geïllustreerd door een bekende Nederlandse auteur, waardoor het een uniek cadeau is voor iedereen die van zijn of haar opa houdt. De illustraties zijn helder en helder en laten de speciale band tussen de twee zien. De teksten zijn geschreven in eenvoudige taal, waardoor het een perfect boek is voor zowel jonge als oudere kinderen. Het boek "Ik vind je lief, opa" is een prachtig boek voor iedereen die van hun opa houdt. Het boek is een mooie manier om te laten zien hoeveel je van je opa houdt en hoe speciale momenten samen met hem zijn. Het boek is een leuk cadeau dat je opa nog jarenlang zal koesteren.

Veelgestelde vragen over Ik vind je lief, opa.

Ik vind je lief, opa. is uitgegeven in het Nederlands.

Ik vind je lief, opa. heeft als bindwijze Hardcover.

Ik vind je lief, opa. heeft 27 pagina’s.

Jillian Harker is de auteur van Ik vind je lief, opa..

Dit is editie 1 van Ik vind je lief, opa.. De EAN is 9781407520131.

Ik vind je lief, opa. weegt 325 g.