Zoek

  1. Nederlands
  2. Mijn groot dieren kijk- en zoekboek.

Mijn groot dieren kijk- en zoekboek.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Mijn groot dieren kijk- en zoekboek. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Mijn groot dieren kijk- en zoekboek.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Onbekende bindwijze

Aantal paginas

16

Hoofdauteur

Caryad

Oorspronkelijke releasedatum

28 februari 2015

EAN

9789044741971

Editie

1

Gewicht

426 g

Omschrijving van Mijn groot dieren kijk- en zoekboek.

Mijn Groot Dieren Kijk- en Zoekboek bevat meer dan 100 mooie illustraties van dieren uit alle continenten. De tekeningen zijn levendig en kleurrijk, en bieden een unieke kijk op de wereld van de dieren. Het boek is een uitdaging voor kinderen van alle leeftijden om te zoeken naar de verschillende dieren en hun verhalen te ontdekken. Het boek bevat verhalen en informatie over de dieren, zodat kinderen ook iets kunnen leren terwijl ze plezier hebben. Er staan ook verschillende spelletjes op de pagina's, waarmee kinderen hun kennis over de dieren kunnen vergroten. De pagina's zijn stevig en waterbestendig, waardoor het boek ook in de badkamer kan worden gebruikt. Mijn Groot Dieren Kijk- en Zoekboek is een uniek boek voor kinderen die van dieren houden. Het biedt een kijkje in de dierenwereld, en kinderen kunnen genieten van de prachtige illustraties. Er zijn verschillende spelletjes beschikbaar waarmee kinderen hun kennis kunnen vergroten, en het boek is stevig en waterbestendig, waardoor het ook in de badkamer kan worden gebruikt.

Veelgestelde vragen over Mijn groot dieren kijk- en zoekboek.

Mijn groot dieren kijk- en zoekboek. is uitgegeven in het Nederlands.

Mijn groot dieren kijk- en zoekboek. heeft als bindwijze Onbekende bindwijze.

Mijn groot dieren kijk- en zoekboek. heeft 16 pagina’s.

Caryad is de auteur van Mijn groot dieren kijk- en zoekboek..

Dit is editie 1 van Mijn groot dieren kijk- en zoekboek.. De EAN is 9789044741971.

Mijn groot dieren kijk- en zoekboek. weegt 426 g.