Zoek

  1. Nederlands
  2. Oei, ik groei! De 10 sprongen in de mentale ontwikkeling.

Oei, ik groei! De 10 sprongen in de mentale ontwikkeling.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Oei, ik groei! De 10 sprongen in de mentale ontwikkeling. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Oei, ik groei! De 10 sprongen in de mentale ontwikkeling.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Aantal paginas

512

Hoofdauteur

Hetty van de Rijt

Oorspronkelijke releasedatum

19 augustus 2021

EAN

9789464041248

Editie

85

Gewicht

1058 g

Omschrijving van Oei, ik groei! De 10 sprongen in de mentale ontwikkeling.

Oei, ik groei! De 10 sprongen in de mentale ontwikkeling biedt een waardevolle gids voor ouders en andere personen die voor een baby zorgen. Het boek geeft een inzicht in de 10 sprongen die belangrijk zijn voor de mentale ontwikkeling van een kind. Deze sprongen staan bekend als de 'wonderen van de geest'. Ze omvatten kritieke periodes waarin de hersenen van het kind zich ontwikkelen en waarin de baby meer ontdekt over de wereld om haar heen. Naast de verdieping in de mentale sprongen, bevat het boek ook nieuwe inzichten over slaap. Ouders leren hoe ze hun kinderen kunnen helpen om een gezonde slaapcyclus te ontwikkelen, zodat ze uitgerust en energiek wakker worden. Verder leren ze ook tips en technieken om hun baby te helpen met het omgaan met stress en het reguleren van emoties. Dit boek biedt ouders alle informatie die ze nodig hebben om hun kind te helpen een gezonde mentale ontwikkeling te doormaken.

Veelgestelde vragen over Oei, ik groei! De 10 sprongen in de mentale ontwikkeling.

Oei, ik groei! De 10 sprongen in de mentale ontwikkeling. is uitgegeven in het Nederlands.

Oei, ik groei! De 10 sprongen in de mentale ontwikkeling. heeft als bindwijze Hardcover.

Oei, ik groei! De 10 sprongen in de mentale ontwikkeling. heeft 512 pagina’s.

Hetty van de Rijt is de auteur van Oei, ik groei! De 10 sprongen in de mentale ontwikkeling..

Dit is editie 85 van Oei, ik groei! De 10 sprongen in de mentale ontwikkeling.. De EAN is 9789464041248.

Oei, ik groei! De 10 sprongen in de mentale ontwikkeling. weegt 1058 g.