Zoek

  1. Nederlands
  2. Boek Bumba: Mijn groot zoekboek.

Boek Bumba: Mijn groot zoekboek.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Boek Bumba: Mijn groot zoekboek. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Boek Bumba: Mijn groot zoekboek.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Aantal paginas

20

Hoofdauteur

G. Verhulst

Oorspronkelijke releasedatum

14 september 2016

EAN

9789462771970

Editie

1

Gewicht

1046 g

Omschrijving van Boek Bumba: Mijn groot zoekboek.

In dit leuke zoekboek van Bumba en zijn vriendjes leer je kinderen voorwerpen benoemen en terugvinden in de mooie tekeningen. Kinderen gaan samen met Bumba en zijn vrienden op avontuur en ontdekken veel verschillende dingen. In dit boek kan je Bumba vinden, dolfijnen, en Gwido die trompet speelt. Ook zullen kinderen kunnen meegaan naar de boerderij, de winkel en nog veel meer plekken. Het boek is groot, met een formaat van 36 x 28,5 cm. Hierdoor is het extra leuk voor kinderen om de verschillende tekeningen in detail te bewonderen, en om nog meer te ontdekken. Dankzij het grote formaat biedt het ook leuke uitdagingen voor de wakkere speurneuzen. Laat je kinderen samen met Bumba en zijn vrienden op avontuur gaan en de wereld ontdekken!

Veelgestelde vragen over Boek Bumba: Mijn groot zoekboek.

Boek Bumba: Mijn groot zoekboek. is uitgegeven in het Nederlands.

Boek Bumba: Mijn groot zoekboek. heeft als bindwijze Hardcover.

Boek Bumba: Mijn groot zoekboek. heeft 20 pagina’s.

G. Verhulst is de auteur van Boek Bumba: Mijn groot zoekboek..

Dit is editie 1 van Boek Bumba: Mijn groot zoekboek.. De EAN is 9789462771970.

Boek Bumba: Mijn groot zoekboek. weegt 1046 g.