Zoek

  1. Nederlands
  2. Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda.

Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Aantal paginas

120

Hoofdauteur

Bibi Dumon Tak

Oorspronkelijke releasedatum

25 oktober 2022

EAN

9789045128276

Editie

1

Gewicht

503 g

Omschrijving van Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda.

Vandaag is de beurt aan de anaconda! Deze spreekbeurt is een uitzonderlijke ervaring waarin je veel informatie krijgt over deze beroemde slang. De spreekbeurt gaat over het leven van de anaconda, zoals waar ze voorkomen, waarom ze zo groot worden en waarom ze zo vaak gezien worden in het regenwoud. Er wordt ook ingegaan op de voedselkeuze van de anaconda, wat ze eten, waarom en hoe. Er wordt ook uitgelegd hoe de anaconda zichzelf verdedigt en waarom ze zo alert zijn op hun omgeving. Daarnaast wordt er ingegaan op de sociale interactie met andere slangen en andere dieren in het regenwoud. Er wordt ook aandacht besteed aan het voortplantingsgedrag en de levenscyclus van de anaconda. Tot slot worden er verschillende interessante verhalen verteld over de anaconda en haar manier van leven. Deze spreekbeurt is een unieke gelegenheid om meer te weten te komen over deze mysterieuze slang.

Veelgestelde vragen over Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda.

Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda. is uitgegeven in het Nederlands.

Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda. heeft als bindwijze Hardcover.

Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda. heeft 120 pagina’s.

Bibi Dumon Tak is de auteur van Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda..

Dit is editie 1 van Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda.. De EAN is 9789045128276.

Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda. weegt 503 g.