Zoek

  1. Nederlands
  2. Over jou Papa, ik wil graag alles over je weten.

Over jou Papa, ik wil graag alles over je weten.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Over jou Papa, ik wil graag alles over je weten. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Over jou Papa, ik wil graag alles over je weten.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Aantal paginas

208

Hoofdauteur

Oorspronkelijke releasedatum

04 mei 2022

EAN

9789000382682

Editie

1

Gewicht

687 g

Omschrijving van Over jou Papa, ik wil graag alles over je weten.

Deze bijzondere boek geeft je de kans om een unieke band te creëren met je vader. Leer meer over zijn leven, zijn dromen en zijn passie. Papa, ik wil graag alles over je weten is een diepgaand boek waarin je een aantal vragen stelt die je vader moet beantwoorden. Zo leer je niet alleen meer over zijn levensverhaal, maar word je ook persoonlijk met elkaar verbonden. Het boek is ontworpen om te helpen bij het aanmoedigen van een gepassioneerde, warme en intieme band met je vader. Je kunt het boek gebruiken tijdens een speciale gelegenheid of als een verrassing cadeau geven aan je vader. Bovendien heeft het boek een unieke en kleurrijke vormgeving, die de leeservaring verrijkt en de emotie versterkt. Kortom, Papa, ik wil graag alles over je weten is een bijzonder boek dat je de kans geeft om een speciale band te creëren met je vader. Geef je vader dit boek cadeau voor Vaderdag en maak een moment van echte verbondenheid.

Veelgestelde vragen over Over jou Papa, ik wil graag alles over je weten.

Over jou Papa, ik wil graag alles over je weten. is uitgegeven in het Nederlands.

Over jou Papa, ik wil graag alles over je weten. heeft als bindwijze Hardcover.

Over jou Papa, ik wil graag alles over je weten. heeft 208 pagina’s.

is de auteur van Over jou Papa, ik wil graag alles over je weten..

Dit is editie 1 van Over jou Papa, ik wil graag alles over je weten.. De EAN is 9789000382682.

Over jou Papa, ik wil graag alles over je weten. weegt 687 g.