Search

  1. Nederlands
  2. Papa, pak je de maan voor mij.

Papa, pak je de maan voor mij.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Papa, pak je de maan voor mij. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Papa, pak je de maan voor mij.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Aantal paginas

30

Hoofdauteur

Eric Carle

Oorspronkelijke releasedatum

04 oktober 2016

EAN

9789025766511

Editie

1

Gewicht

339 g

Omschrijving van Papa, pak je de maan voor mij.

Dit boek staat vol met kleurrijke illustraties en de tekst is zo bedacht dat het boek leuk is om samen te lezen. Een klein meisje vraagt haar vader om de maan voor haar te pakken. Haar vader helpt haar te begrijpen dat zoiets onmogelijk is. In plaats daarvan neemt hij haar mee naar buiten en laat haar de schoonheid van de nachtelijke hemel zien. Samen lopen ze naar buiten en bewonderen ze de sterren en de maan. Het meisje voelt zich verliefd en bedankt haar vader voor het meenemen naar een wereld waar alles mogelijk is. Ondertussen leert het meisje dat de dingen die ze niet met haar handen kan pakken, toch heel dichtbij kunnen zijn. Dit prentenboek is een prachtig verhaal dat alle kleine dingen in het leven laat zien. Het verhaal is geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder en is een mooie manier om kinderen te helpen begrijpen dat dingen die ver weg lijken, soms heel dichtbij zijn. Bovendien staat 'Papa, pak je de maan voor mij?' vol met kleurrijke illustraties die de fantasie van kinderen prikkelen.

Veelgestelde vragen over Papa, pak je de maan voor mij.

Papa, pak je de maan voor mij. is uitgegeven in het Nederlands.

Papa, pak je de maan voor mij. heeft als bindwijze Hardcover.

Papa, pak je de maan voor mij. heeft 30 pagina’s.

Eric Carle is de auteur van Papa, pak je de maan voor mij..

Dit is editie 1 van Papa, pak je de maan voor mij.. De EAN is 9789025766511.

Papa, pak je de maan voor mij. weegt 339 g.