Zoek

  1. Nederlands
  2. Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel.

Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Aantal paginas

320

Hoofdauteur

Francine Oomen

Oorspronkelijke releasedatum

12 september 2023

EAN

9789021475899

Editie

1

Gewicht

Omschrijving van Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel.

Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel is het eerste boek van de serie dat speciaal is geschreven voor volwassenen die als kind de avonturen van de 'Hoe overleef ik'-serie hebben gevolgd. Met een uitgebreide beschrijving van de problemen waarmee volwassenen worden geconfronteerd, biedt het boek een diepgaand inzicht in de dagelijkse uitdagingen die mensen moeten overwinnen. Het boek bevat veel informatie over psychologische problemen die volwassenen kunnen tegenkomen, zoals depressie, angst en trauma. Het geeft ook tips over hoe je met deze problemen om kunt gaan. Het boek bevat ook inspirerende persoonlijke verhalen over mensen die hun problemen hebben overwonnen. Ook worden er realistische oplossingen aangeboden voor verschillende situaties. Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel is een eerlijk en krachtig boek dat lezers helpt om een meer positieve kijk op het leven te krijgen. Het biedt ook een uitgebreide en toegankelijke manier om de problemen die volwassenen tegenkomen te begrijpen en te overwinnen.

Veelgestelde vragen over Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel.

Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel. is uitgegeven in het Nederlands.

Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel. heeft als bindwijze Hardcover.

Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel. heeft 320 pagina’s.

Francine Oomen is de auteur van Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel..

Dit is editie 1 van Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel.. De EAN is 9789021475899.

Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel. weegt .