Search

  1. Nederlands
  2. Ik vind je lief, papa.

Ik vind je lief, papa.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Ik vind je lief, papa. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Ik vind je lief, papa.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Aantal paginas

27

Hoofdauteur

Jillian Harker

Oorspronkelijke releasedatum

18 april 2023

EAN

9781405451758

Editie

1

Gewicht

323 g

Omschrijving van Ik vind je lief, papa.

"Ik vind je lief, Papa" is een schattig verhaal over de onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn kind. Het boek is geschreven door Jo Roop, een bekroond auteur, met prachtige illustraties van de bekende illustrator Pauline Raes. Elk kleurrijk prentje vertelt een verhaal over de zorg en liefde van papa Beer voor zijn kleine jongen. Het boek is een mooie manier om kinderen te laten zien dat liefde, steun en geduld onmisbare ingrediënten zijn om samen te groeien. Ouders kunnen hun kinderen in dit boek laten zien hoe belangrijk het is om hun vader te waarderen en voor hem te zorgen. "Ik vind je lief, Papa" is een ontroerend verhaal dat kleine kinderen zal inspireren om hun vader met liefde te omarmen. Het boek is een prachtige aanvulling op iedere kinderkamer en een liefdevolle herinnering aan de speciale band tussen een vader en zijn kind.

Veelgestelde vragen over Ik vind je lief, papa.

Ik vind je lief, papa. is uitgegeven in het Nederlands.

Ik vind je lief, papa. heeft als bindwijze Hardcover.

Ik vind je lief, papa. heeft 27 pagina’s.

Jillian Harker is de auteur van Ik vind je lief, papa..

Dit is editie 1 van Ik vind je lief, papa.. De EAN is 9781405451758.

Ik vind je lief, papa. weegt 323 g.