Zoek

  1. Nederlands
  2. De heks in mij.

De heks in mij.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens De heks in mij. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties De heks in mij.

Taal

Nederlands

Bindwijze

E-book

Aantal paginas

Hoofdauteur

Loes den Hollander

Oorspronkelijke releasedatum

11 oktober 2022

EAN

9789461097026

Editie

1

Gewicht

Omschrijving van De heks in mij.

Deze roman is een verhaal over het leven, liefde, verlies, hoop, angst, moederschap en het vermogen om te helen. Het is een verhaal dat een nieuwe kijk geeft op het leven van de drie vrouwen, die elk hun eigen strijd voeren. Het verhaal gaat over Kaia, die geconfronteerd wordt met de vraag of ze een kind wil. Jill, die worstelt met haar verlangen om moeder te worden, maar ook met haar verlangen om vrij te zijn. En Wiesje, die als enige een kind heeft, maar ook een geheim dat haar leven voorgoed zal veranderen. De Heks in Mij is een verhaal over liefde, verlies, hoop en moed. De personages voeren een strijd tegen hun tegenstrijdige emoties, terwijl ze hun eigen weg proberen te vinden. De lezer zal zich verbonden voelen met de vrouwen, terwijl ze hun levensverhaal lezen. Het is een verhaal dat een boodschap draagt van hoop, moed en heling.

Veelgestelde vragen over De heks in mij.

De heks in mij. is uitgegeven in het Nederlands.

De heks in mij. heeft als bindwijze E-book.

De heks in mij. heeft pagina’s.

Loes den Hollander is de auteur van De heks in mij..

Dit is editie 1 van De heks in mij.. De EAN is 9789461097026.

De heks in mij. weegt .