Nog even... Nog even achter mijn oortjes kriebelen.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Nog even... Nog even achter mijn oortjes kriebelen. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Nog even... Nog even achter mijn oortjes kriebelen.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Aantal paginas

22

Hoofdauteur

Jorg Muhle

Oorspronkelijke releasedatum

01 juni 2015

EAN

9789025760472

Editie

1

Gewicht

226 g

Omschrijving van Nog even... Nog even achter mijn oortjes kriebelen.

Het boek 'Nog even achter mijn oortjes kriebelen' is een perfecte manier om peuters te helpen bij het slapengaan. De illustraties zijn prachtig en het verhaal is zacht en lief. De interactieve elementen zoals tikken en het omkeren van de pagina's, maken het voor peuters leuk om deel te nemen aan het boek. De kleurrijke illustraties van liefhebbende dieren en verrassende details maken het verhaal interessant en visueel aantrekkelijk. Het boek bevat ook een leuke verassing die past bij het verhaal. Als u Klein Konijn helpt om in bed te komen, zal hij u belonen met een verrassing. Dit maakt het boek nog leuker voor kinderen die het moeilijk vinden om naar bed te gaan. Het boek is ook geschikt voor de jonge iPad-generatie, met interactieve elementen die de peuters helpen om hun verbeelding te vergroten en het verhaal te begrijpen. Het boek 'Nog even achter mijn oortjes kriebelen' is een perfecte manier om peuters te helpen bij het slapengaan. Het is een verhaal waar kinderen van kunnen genieten, met prachtige illustraties en een lief verhaal. De interactieve elementen maken het boek le.

Veelgestelde vragen over Nog even... Nog even achter mijn oortjes kriebelen.

Nog even... Nog even achter mijn oortjes kriebelen. is uitgegeven in het Nederlands.

Nog even... Nog even achter mijn oortjes kriebelen. heeft als bindwijze Hardcover.

Nog even... Nog even achter mijn oortjes kriebelen. heeft 22 pagina’s.

Jorg Muhle is de auteur van Nog even... Nog even achter mijn oortjes kriebelen..

Dit is editie 1 van Nog even... Nog even achter mijn oortjes kriebelen.. De EAN is 9789025760472.

Nog even... Nog even achter mijn oortjes kriebelen. weegt 226 g.