Search

  1. Nederlands
  2. Ik, Maria Magdalena.

Ik, Maria Magdalena.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Ik, Maria Magdalena. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Ik, Maria Magdalena.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Aantal paginas

222

Hoofdauteur

Geert Kimpen

Oorspronkelijke releasedatum

26 juni 2023

EAN

9789493280649

Editie

1

Gewicht

Omschrijving van Ik, Maria Magdalena.

Ik, Maria Magdalena is een prachtig verhaal over vrouwelijke wijsheid, kracht en seksualiteit. De film volgt Maria Magdalena, een vrouw die vastbesloten is om Jezus' boodschap in de wereld uit te dragen. Onderweg ontdekt ze echter dat haar eigen stem minstens zo belangrijk is. In een wereld die geen interesse heeft in wat vrouwen te vertellen hebben, moet Maria Magdalena ervoor zorgen dat haar boodschap niet vergeten wordt. De film geeft een kijkje in de kracht van vrouwelijke seksualiteit en laat zien hoe Maria Magdalena omgaat met liefde, tegenstand en verdeeldheid. Zij staat voor een kracht die zelfs 2000 jaar later nog steeds voelbaar is. Een verhaal dat je nooit meer zal vergeten.

Veelgestelde vragen over Ik, Maria Magdalena.

Ik, Maria Magdalena. is uitgegeven in het Nederlands.

Ik, Maria Magdalena. heeft als bindwijze Paperback.

Ik, Maria Magdalena. heeft 222 pagina’s.

Geert Kimpen is de auteur van Ik, Maria Magdalena..

Dit is editie 1 van Ik, Maria Magdalena.. De EAN is 9789493280649.

Ik, Maria Magdalena. weegt .