Zoek

  1. Engels
  2. Dat beloof ik.

Dat beloof ik.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Dat beloof ik. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Dat beloof ik.

Taal

Engels

Bindwijze

Paperback

Aantal paginas

384

Hoofdauteur

Roxane van Iperen

Oorspronkelijke releasedatum

12 mei 2023

EAN

9789400408562

Editie

1

Gewicht

474 g

Omschrijving van Dat beloof ik.

M. is een twaalfjarig meisje dat opgroeit in twee werelden: thuis is er chaos en geweld, op school is ze geruisloos aan het aanpassen. Haar ouders zijn altijd op de vlucht, met M. meeslepend van dorp naar dorp en van school naar school. Ze zoekt steun bij andere buitenstaanders, zoals bij de bewoners van een vakantiepark, reizigers in een woonwagenkamp of een groep kunstenaars in het bos. Maar overal is ze slechts een voorbijganger. Als er niemand getuige is van je leven, besta je dan nog wel? Dat beloof ik vertelt het verhaal van M., een meisje dat alles moet bevechten om overeind te blijven. Uiteindelijk komt ze voor een onmogelijke keuze te staan. M. zal haar leven moeten opbouwen, maar hoe? Hoe bouw je je leven op als je huis en je thuis steeds veranderen? Hoe geef je je leven vorm als je nooit een gedeeld verleden kunt opbouwen? Deze vragen staan centraal in Dat beloof ik.

Veelgestelde vragen over Dat beloof ik.

Dat beloof ik. is uitgegeven in het Engels.

Dat beloof ik. heeft als bindwijze Paperback.

Dat beloof ik. heeft 384 pagina’s.

Roxane van Iperen is de auteur van Dat beloof ik..

Dit is editie 1 van Dat beloof ik.. De EAN is 9789400408562.

Dat beloof ik. weegt 474 g.