Zoek

  1. Engels
  2. Help, ik heb een puber.

Help, ik heb een puber.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Help, ik heb een puber. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Help, ik heb een puber.

Taal

Engels

Bindwijze

Paperback

Aantal paginas

255

Hoofdauteur

Kluun

Oorspronkelijke releasedatum

17 oktober 2022

EAN

9789083157627

Editie

1

Gewicht

356 g

Omschrijving van Help, ik heb een puber.

Help, ik heb een puber is een boek dat geschreven is door een moeder die al veel ervaring heeft met pubers. Ze heeft geleerd om de moeilijke tijden te doorstaan en om de positieve kanten van pubers te waarderen. Het boek is gevuld met veel persoonlijke verhalen, tips en trucs om beter om te gaan met pubers. De auteur deelt haar inzichten op een grappige en toegankelijke manier. In dit boek worden alle facetten van het puberen behandeld. Je leert om situaties te voorkomen en om beter te luisteren naar de behoeften van je pubers. Je krijgt advies over hoe je het gesprek met je kinderen kunt voeren en hoe je een balans kunt vinden tussen autoriteit en vertrouwen. Het boek bevat ook veel informatie over hoe je om kunt gaan met de fysieke en mentale gezondheid van je kinderen. Help, ik heb een puber is een must-have voor iedereen die met pubers te maken heeft. Het is een onmisbaar hulpmiddel om te helpen bij het hebben van een gelukkig en gezond gezinsleven. Door het lezen van de verhalen en de tips in dit boek krijg je meer begrip voor je puberende kinderen en krijg.

Veelgestelde vragen over Help, ik heb een puber.

Help, ik heb een puber. is uitgegeven in het Engels.

Help, ik heb een puber. heeft als bindwijze Paperback.

Help, ik heb een puber. heeft 255 pagina’s.

Kluun is de auteur van Help, ik heb een puber..

Dit is editie 1 van Help, ik heb een puber.. De EAN is 9789083157627.

Help, ik heb een puber. weegt 356 g.