Zoek

  1. Engels
  2. Can’t Hurt Me.

Can't Hurt Me.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Can't Hurt Me. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Can't Hurt Me.

Taal

Engels

Bindwijze

Paperback

Aantal paginas

364

Hoofdauteur

David Goggins

Oorspronkelijke releasedatum

11 oktober 2018

EAN

9781544512273

Editie

Gewicht

323 g

Omschrijving van Can't Hurt Me.

Can't Hurt Me is een geweldig boek voor iedereen die zichzelf wil verbeteren en zijn grenzen wil verleggen. Het verhaal gaat over David Goggins, die een kinderjaren vol met armoede, vooroordelen en fysieke mishandelingen heeft gehad. Maar door zelfdiscipline, mentale kracht en hard werken heeft David zichzelf getransformeerd van een depressieve, overgewichtige jongeman zonder toekomst naar een Amerikaanse held en een van de sterkste uithoudingsatleten ter wereld. David is de enige persoon ooit die elite-trainingen heeft voltooid als Navy SEAL, Army Ranger en Air Force Tactical Air Controller. Daarnaast heeft hij ook records gebroken in verschillende wedstrijden en de inspiratie gegeven aan buiten magazine om hem te benoemen tot de 'sterkste (echte) man in Amerika'. In dit boek deelt David zijn verbazingwekkende levensverhaal. Hij legt uit dat we maar 40% van onze mogelijkheden gebruiken. Hier noemt hij de 40% regel. Met dit verhaal wil hij iedereen laten zien dat je pijn kunt overwinnen, je angst kunt verdringen en je volledig kunt ontplooien.

Veelgestelde vragen over Can't Hurt Me.

Can't Hurt Me. is uitgegeven in het Engels.

Can't Hurt Me. heeft als bindwijze Paperback.

Can't Hurt Me. heeft 364 pagina’s.

David Goggins is de auteur van Can't Hurt Me..

Dit is editie van Can't Hurt Me.. De EAN is 9781544512273.

Can't Hurt Me. weegt 323 g.