Zoek

  1. Engels
  2. De hulp.

De hulp.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens De hulp. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties De hulp.

Taal

Engels

Bindwijze

E-book

Aantal paginas

Hoofdauteur

Freida Mcfadden

Oorspronkelijke releasedatum

15 maart 2023

EAN

9789032520267

Editie

1

Gewicht

Omschrijving van De hulp.

De hulp is een adembenemend verhaal met een twist die je niet meer vergeet. Een verhaal over de familie Winchester, een plaats waar de geheimen veel gevaarlijker zijn dan de mijne. Hier begint mijn verhaal als ik de elegante verzorgde hand van Nina schud. Elke dag maak ik de prachtige huizen van de Winchesters schoon, ik haal hun dochter op van school en kook een heerlijke maaltijd voor het hele gezin. Terwijl ik Nina's gedrag observeer, de vreemde leugens die ze vertelt over haar dochter en haar man Andrew die elke dag meer gebroken lijkt, realiseer ik me wat een zware taak het is om Nina's leven te leiden. Maar als ik in Andrews ogen kijk, zo vol pijn, word ik me bewust hoeveel invloed dit verhaal heeft op mijn leven. De inloopkast, de leugens, het geheim dat het verhaal verborgen houdt, het is allemaal zo intrigerend dat je gedwongen wordt om het verhaal te lezen en te ontdekken wat er achter de geheimen schuil gaat. De hulp is een verhaal dat je niet meer kunt vergeten.

Veelgestelde vragen over De hulp.

De hulp. is uitgegeven in het Engels.

De hulp. heeft als bindwijze E-book.

De hulp. heeft pagina’s.

Freida Mcfadden is de auteur van De hulp..

Dit is editie 1 van De hulp.. De EAN is 9789032520267.

De hulp. weegt .