Zoek

  1. Engels
  2. Ik ben Maarten en ik ben verslaafd.

Ik ben Maarten en ik ben verslaafd.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Ik ben Maarten en ik ben verslaafd. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Ik ben Maarten en ik ben verslaafd.

Taal

Engels

Bindwijze

Paperback

Aantal paginas

220

Hoofdauteur

Maarten Dammers

Oorspronkelijke releasedatum

16 juni 2023

EAN

9789047632962

Editie

1

Gewicht

330 g

Omschrijving van Ik ben Maarten en ik ben verslaafd.

Ik ben Maarten Dammers en ik ben verslaafd. Mijn verslaving begon drie jaar geleden, toen ik het gevoel had dat ik mijn leven niet meer onder controle had. Ik kon de verleidingen en de verleiding om mezelf te verliezen niet weerstaan. Ik was volledig verloren in mijn verslaving. Om mijn leven weer in balans te krijgen, begon ik te werken aan mijn herstel. Tijdens mijn reis naar herstel, ontdekte ik de kracht van het leven. Ik ben begonnen met het helpen van andere verslaafden, door een nieuwe verslavingscoach te worden. Ik heb geleerd dat het leven niet alleen over verslavingen gaat, maar ook over het vinden van de balans in het leven. De les die ik heb geleerd, heb ik gebundeld in dit boek, "Life on life’s terms: het verhaal van verslavingscoach Maarten Dammers." Het boek is bedoeld om andere verslaafden te helpen hun verslaving aan te pakken. In het boek worden mijn ervaringen en inzichten gedeeld, wat u kan helpen om een betere kijk op het leven te krijgen. De stappen die ik heb gezet om mijn verslaving te overwinnen worden stap voor st.

Veelgestelde vragen over Ik ben Maarten en ik ben verslaafd.

Ik ben Maarten en ik ben verslaafd. is uitgegeven in het Engels.

Ik ben Maarten en ik ben verslaafd. heeft als bindwijze Paperback.

Ik ben Maarten en ik ben verslaafd. heeft 220 pagina’s.

Maarten Dammers is de auteur van Ik ben Maarten en ik ben verslaafd..

Dit is editie 1 van Ik ben Maarten en ik ben verslaafd.. De EAN is 9789047632962.

Ik ben Maarten en ik ben verslaafd. weegt 330 g.