Zoek

  1. Nederlands
  2. Raad eens hoeveel ik van je hou.

Raad eens hoeveel ik van je hou.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Raad eens hoeveel ik van je hou. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Raad eens hoeveel ik van je hou.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Aantal paginas

32

Hoofdauteur

Sam McBratney

Oorspronkelijke releasedatum

12 december 2016

EAN

9789047708698

Editie

21

Gewicht

346 g

Omschrijving van Raad eens hoeveel ik van je hou.

Raad eens hoeveel ik van je hou is een uniek spel dat kinderen uitnodigt om te verkennen hoeveel liefde er is tussen Hazeltje en Grote Haas. Het spel bestaat uit twee delen - een boek en een doos - die kinderen helpen om de liefde tussen Hazeltje en Grote Haas te verkennen. In het boek, dat is geschreven in poëtische stijl, leren kinderen over de speciale band tussen Hazeltje en Grote Haas. De doos bevat verschillende items die de kinderen kunnen gebruiken om hun hart te vullen met liefde en de liefde te meten. Er zijn verschillende activiteiten waarbij kinderen het aantal hartjes kunnen tellen, puzzels kunnen oplossen en samen met hun ouders kunnen lachen en plezier maken. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is een geweldig cadeau voor speciale gelegenheden of gewoon om te laten zien hoeveel je om iemand geeft. Het is een leuk en interactief spel dat kinderen helpt om hun liefde te verklaren en hun relatie met anderen te versterken.

Veelgestelde vragen over Raad eens hoeveel ik van je hou.

Raad eens hoeveel ik van je hou. is uitgegeven in het Nederlands.

Raad eens hoeveel ik van je hou. heeft als bindwijze Hardcover.

Raad eens hoeveel ik van je hou. heeft 32 pagina’s.

Sam McBratney is de auteur van Raad eens hoeveel ik van je hou..

Dit is editie 21 van Raad eens hoeveel ik van je hou.. De EAN is 9789047708698.

Raad eens hoeveel ik van je hou. weegt 346 g.