Zoek

  1. Nederlands
  2. Oei, ik groei! Hét zwangerschapshandboek.

Oei, ik groei! Hét zwangerschapshandboek.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Oei, ik groei! Hét zwangerschapshandboek. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Oei, ik groei! Hét zwangerschapshandboek.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Aantal paginas

576

Hoofdauteur

Xaviera Plooij

Oorspronkelijke releasedatum

15 juli 2021

EAN

9789464041224

Editie

3

Gewicht

1148 g

Omschrijving van Oei, ik groei! Hét zwangerschapshandboek.

Oei, ik groei! is het perfecte handboek om je te helpen bij je zwangerschap. Het boek bevat informatie over conceptie tot aan de bevalling. Het biedt je een betrouwbare bron van informatie die je door je hele zwangerschap heen kan gebruiken. Het boek bevat informatie over alle verschillende stadia van de zwangerschap, van het eerste trimester tot aan het laatste trimester. Het is ook gevuld met prachtige illustraties en foto's, waardoor het een visueel aantrekkelijk en informatief boek is. Daarnaast bevat het boek nuttige tips, suggesties en adviezen van professionals om je te helpen bij de meest voorkomende zwangerschapsproblemen. Er wordt ook uitgelegd wat je kunt verwachten in de kraamtijd, evenals informatie over borstvoeding, babyvoeding en vele andere nuttige zaken. Het boek is geschreven door een team van ervaren artsen en andere professionals. Zij hebben samen gewerkt om een betrouwbaar en inzichtelijk boek te maken dat je helpt bij alle fasen van je zwangerschap. Het boek is ook verrijkt met verhalen van vrouwen die hun zwangerschap hebben meegemaakt, waardoor je een persoonlijke kijk k.

Veelgestelde vragen over Oei, ik groei! Hét zwangerschapshandboek.

Oei, ik groei! Hét zwangerschapshandboek. is uitgegeven in het Nederlands.

Oei, ik groei! Hét zwangerschapshandboek. heeft als bindwijze Hardcover.

Oei, ik groei! Hét zwangerschapshandboek. heeft 576 pagina’s.

Xaviera Plooij is de auteur van Oei, ik groei! Hét zwangerschapshandboek..

Dit is editie 3 van Oei, ik groei! Hét zwangerschapshandboek.. De EAN is 9789464041224.

Oei, ik groei! Hét zwangerschapshandboek. weegt 1148 g.