Zoek

  1. Nederlands
  2. Mijn grote voertuigen kijk-en zoekboek.

Mijn grote voertuigen kijk-en zoekboek.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Mijn grote voertuigen kijk-en zoekboek. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Mijn grote voertuigen kijk-en zoekboek.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Aantal paginas

16

Hoofdauteur

Diverse auteurs

Oorspronkelijke releasedatum

16 oktober 2017

EAN

9789044749441

Editie

1

Gewicht

425 g

Omschrijving van Mijn grote voertuigen kijk-en zoekboek.

Mijn grote voertuigen kijk-en zoekboek is een uniek boek vol met leuke illustraties van voertuigen die je overal ter wereld tegenkomt. Het boek is gevuld met meer dan 100 voertuigen die je kunt ontdekken en identificeren. De plaatjes tonen voertuigen uit verschillende omgevingen, van bouwterreinen tot boerderijen, van brandweerauto's tot stadsvoertuigen. Door de kleurrijke afbeeldingen en de gedetailleerde beschrijvingen van de voertuigen, wordt het lezen en ontdekken extra leuk. Naast het leren kennen van de verschillende voertuigen, kunnen kinderen ook genieten van de leuke zoekopdrachten die in het boek staan. Door de opdrachten kunnen kinderen de voertuigen leren herkennen en zoeken. Ook zijn er informatieve verhalen bij het boek die kinderen leren over de functies van de voertuigen en de verhalen achter sommige voertuigen. Door deze verhalen kunnen kinderen een betere kijk krijgen op de wereld om hen heen.Mijn grote voertuigen kijk-en zoekboek is een leuk boek dat kinderen op een interactieve en educatieve manier leert over voertuigen. Het boek is perfect voor het opwekken van interesse.

Veelgestelde vragen over Mijn grote voertuigen kijk-en zoekboek.

Mijn grote voertuigen kijk-en zoekboek. is uitgegeven in het Nederlands.

Mijn grote voertuigen kijk-en zoekboek. heeft als bindwijze Hardcover.

Mijn grote voertuigen kijk-en zoekboek. heeft 16 pagina’s.

Diverse auteurs is de auteur van Mijn grote voertuigen kijk-en zoekboek..

Dit is editie 1 van Mijn grote voertuigen kijk-en zoekboek.. De EAN is 9789044749441.

Mijn grote voertuigen kijk-en zoekboek. weegt 425 g.