Zoek

  1. Nederlands
  2. Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt.

Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Aantal paginas

144

Hoofdauteur

Kluun

Oorspronkelijke releasedatum

24 februari 2023

EAN

9789463811989

Editie

1

Gewicht

194 g

Omschrijving van Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt.

Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt is een praktische handleiding die je helpt bij het beantwoorden van al je vragen over zwangerschap. Met korte en krachtige informatie en vermakelijke verhalen, word je stap voor stap meegenomen in het proces van het ouderschap. De handleiding staat boordevol informatie en tips over alles wat je moet weten over zwangerschap. Van eerste signalen tot en met de laatste luierwissel, Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt heeft het allemaal. De handleiding is geschreven door ervaren kraamverzorgers en verloskundigen, waardoor je gerust kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van de informatie. De handleiding bevat ook informatie over topics als voeding, bevalling, postnatale zorg, kraamzorg, babygebruiksvoorwerpen en gezondheidszorg. Er wordt ook uitgebreide aandacht besteed aan het mentale aspect van zwangerschap en ouderschap, met advies over hoe je je relatie met je partner aan kunt gaan pakken, hoe je om kunt gaan met stress en angst, en hoe je de veranderingen kunt omarmen die komen met het ouderschap. Kortom, Help, ik heb mijn vrouw zwanger gem.

Veelgestelde vragen over Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt.

Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt. is uitgegeven in het Nederlands.

Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt. heeft als bindwijze Paperback.

Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt. heeft 144 pagina’s.

Kluun is de auteur van Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt..

Dit is editie 1 van Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt.. De EAN is 9789463811989.

Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt. weegt 194 g.