Zoek

  1. Nederlands
  2. Houd me vast.

Houd me vast.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Houd me vast. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Houd me vast.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Aantal paginas

288

Hoofdauteur

Sue Johnson

Oorspronkelijke releasedatum

23 mei 2017

EAN

9789021565231

Editie

31

Gewicht

484 g

Omschrijving van Houd me vast.

Houd me vast is een krachtig boek met inzichtelijke informatie over liefde en verbintenissen. Dit boek verkent de wetenschappelijke achtergronden van emotionele banden en biedt lezers een beter begrip van de basisprincipes van liefde, waaronder het belang van emotionele verbinding, veiligheid, intimiteit en vertrouwen. Houd me vast biedt ook praktische tips en gespreksvragen die stellen kunnen gebruiken om hun relatie te verdiepen. Boordevol interessante informatie en verhelderende verhalen, biedt dit boek de lezer nieuwe inzichten in een band die voorbij de oppervlakte van een relatie gaat. Het is een geweldig boek waarmee stellen hun relatie naar een nieuw niveau kunnen brengen en een beter begrip krijgen van wat een gezonde verbintenis inhoudt. Dr. Sue Johnson's Houd me vast is een must-have voor iedereen die de liefde in hun leven wil versterken.

Veelgestelde vragen over Houd me vast.

Houd me vast. is uitgegeven in het Nederlands.

Houd me vast. heeft als bindwijze Paperback.

Houd me vast. heeft 288 pagina’s.

Sue Johnson is de auteur van Houd me vast..

Dit is editie 31 van Houd me vast.. De EAN is 9789021565231.

Houd me vast. weegt 484 g.