Search

  1. Nederlands
  2. Wij waren, ik ben.

Wij waren, ik ben.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Wij waren, ik ben. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Wij waren, ik ben.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Aantal paginas

304

Hoofdauteur

Israel van Dorsten

Oorspronkelijke releasedatum

13 oktober 2022

EAN

9789493304239

Editie

1

Gewicht

385 g

Omschrijving van Wij waren, ik ben.

In 'Wij waren, ik ben. Weg uit Ruinerwold' vertelt Israel van Dorsten het verhaal van een opmerkelijke voorgeschiedenis. Het boek gaat over de jaren die hij in een boerderij doorbracht, onder de knoet van zijn vader, die hem vijfentwintig jaar lang in zijn macht hield. Het boek beschrijft de beklemming die hij al die jaren voelde en hoe hij vooruitgang boekte. In deze vertelling worden de lezers meegenomen in een wereld waar de realiteit voor Israel wordt bepaald door zijn vaders geloof. Naar school gaan, vrienden hebben of op het internet surfen, waren onmogelijke dromen. Maar na jarenlang te hebben verlangd naar vrijheid, ontdekt Israel de kracht van het internet dat hem dingen liet zien die hij nooit eerder had gezien. Uiteindelijk krijgt hij de kans om het boerderijleven te verlaten, maar hij staat er alleen voor. In dit boek volgt de lezer de emotionele reis van Israel en de moeizame zoektocht naar vrijheid.

Veelgestelde vragen over Wij waren, ik ben.

Wij waren, ik ben. is uitgegeven in het Nederlands.

Wij waren, ik ben. heeft als bindwijze Paperback.

Wij waren, ik ben. heeft 304 pagina’s.

Israel van Dorsten is de auteur van Wij waren, ik ben..

Dit is editie 1 van Wij waren, ik ben.. De EAN is 9789493304239.

Wij waren, ik ben. weegt 385 g.