Zoek

  1. Nederlands
  2. Wat ik eerder had willen weten.

Wat ik eerder had willen weten.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Wat ik eerder had willen weten. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Wat ik eerder had willen weten.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Aantal paginas

256

Hoofdauteur

Marian Mudder

Oorspronkelijke releasedatum

17 januari 2022

EAN

9789026357831

Editie

1

Gewicht

438 g

Omschrijving van Wat ik eerder had willen weten.

Het boek Wat ik eerder had willen weten van Marian Mudder is een diepgaande en praktische handleiding voor iedereen die worstelt met angstklachten. Marian biedt inzichten, adviezen, technieken en tips om beter om te gaan met angst en stress. Ze geeft aan de hand van echte verhalen, waaronder de hare, een kijkje achter de schermen. Ze deelt haar persoonlijke ervaringen, inzichten en kennis op een toegankelijke manier. Het boek is geschreven voor mensen die worstelen met angst, maar ook voor professionals die beter willen begrijpen wat er bij hun cliënten speelt. Marian deelt haar jarenlange ervaring als therapeut en actrice, en biedt krachtige oplossingen voor angstproblematiek. Met haar ervaringen en kennis geeft ze levenslessen, waarmee mensen kunnen werken aan het verminderen en overwinnen van hun angsten. Marian biedt informatie, advies en technieken op een toegankelijke manier. Met Wat ik eerder had willen weten haalt u een geweldig boek in huis dat u kan helpen bij het omgaan met uw angstklachten. Dit boek is een musthave voor iedereen die worstelt met angst en stress en die beter wil begrijpen hoe deze.

Veelgestelde vragen over Wat ik eerder had willen weten.

Wat ik eerder had willen weten. is uitgegeven in het Nederlands.

Wat ik eerder had willen weten. heeft als bindwijze Paperback.

Wat ik eerder had willen weten. heeft 256 pagina’s.

Marian Mudder is de auteur van Wat ik eerder had willen weten..

Dit is editie 1 van Wat ik eerder had willen weten.. De EAN is 9789026357831.

Wat ik eerder had willen weten. weegt 438 g.