Zoek

  1. Vermogen van
  2. Teske de Schepper

Vermogen van Teske de Schepper

In dit artikel vertellen wij je alles  over het salaris en vermogen van Teske de Schepper en beantwoorden wij vragen zoals wie is Teske de Schepper en waaraan heeft Teske de Schepper dat vermogen verdiend?

Heb jij dus altijd al willen weten wat het vermogen van Teske de Schepper is, lees dan snel verder.

Laatst bijgewerkt: 14-03-2024

Inhoud
Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

26 augustus 19995

Geschat vermogen

€ 27.3K - € 164K

Beroep

Youtuber

Woonplaats

Nederland

Social Media

-

Wie is Teske de Schepper?

Op dertienjarige leeftijd begon Teske met het schrijven van stukjes en het maken van video’s. Ze begon in januari 2009 met een eigen webblog. In Benelux is ze de bekendste Youtube- vlogster. Momenteel heeft zij 303.000 volgers op haar YouTube kanaal en Instagram. Zij beheert momenteel nog een ander kanaal onder de naam; Speelkwartier. Hier speelt ze vaker en vooral spelletjes.

Samenwerking met Universal Music

In het jaar 2015 heeft Teske een contract getekend met Universal Music. Toen was zij in de leeftijd van 19 jaar. Haar debuut single die zij eerder maakte stond zeven weken in de Tipparade van de Nederlandse top 40, hoogste plaats nummer 5. Van de Single- Tip lijst en de stond haar single op de eerste plaats. Zij kwam op de tweede plaats in de iTuneslijst. Zo voerde zij het nummer live uit bij Giel Beelen en in De Wereld Draait Door.

Internationaal muziek

Teske maakt voor de wereldwijde reclame van Ola Cornetto met David Choi het nummer: King For A Day. Een jaar later, op 5 oktober 2015, kwam haar single Finding Neverland uit. In datzelfde jaar was Teska te zien als deelneemster in het RTL 5 programma; Expeditie Robinson. Het jaar 2016 was daarom heel erg succesvol voor haar. Ze bracht in dat jaar samen met Mr. Polska het nummer Samen uit en tekende ze op 30 september bij platenlabel Top Notch. Op 2 november van datzelfde jaar bracht ze haar eigen Nederlandstalige single opnieuw uit. Voor haar was deze single een nieuwe start in haar muziekcarrière.

Haar eerste concert hield ze op 4 en 5 november 2016 in TrivoliVredenburg. De shows waren in minder dan twee dagen uitverkocht. Haar tweede concert gaf ze in 2017. Daar waren ook alle kaarten uitverkocht. Ook een boek heeft geleid tot succes in het leven van Teske. In februari 2020 heeft Teske haar schrijfdebuut “Nachtvlinder” uitgebracht. Het boek is een samenstelling van poëzie en korte verhalen over haar leven.

Wat is het vermogen van Teske de Schepper

Wat het precieze vermogen van Teske de Schepper is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Teske de Schepper’s vermogen geschat op om en nabij de € 27.3K - € 164K. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Teske de Schepper blijft natuurlijk een schatting, aangezien Teske de Schepper  het vermogen niet letterlijk bekend heeft gemaakt, maar is wel een goede indicatie van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Waar heeft Teske de Schepper het vermogen aan verdiend?

Het grootste deel van Teske de Schepper’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Youtuber. Hier heeft Teske de Schepper een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Hoeveel verdient Teske de Schepper per maand?

Hoeveel Teske de Schepper precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Teske de Schepper is lastig in te schatten, omdat Teske de Schepper zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Teske de Schepper nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Teske de Schepper uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van € 27.3K - € 164K van Teske de Schepper gaan we er echter van uit dat Teske de Schepper’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Andere bekende mensen

Gepubliceerd op: 14-03-2024

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Teske de Schepper wordt vandaag de dag geschat op € 27.3K - € 164K.

Wat Teske de Schepper’s precieze salaris per maand is, weten we niet precies. Dit komt om Teske de Schepper zich daar nooit heel transparant over heeft uitgelaten.  Wat we wel weten is dat het geschatte vermogen van Teske de Schepper ongeveer € 27.3K - € 164K is.

Teske de Schepper beoefent het beroep van Youtuber en is bekend van Youtube.