Zoek

  1. Vermogen van
  2. Monica Geuze

Vermogen van Monica Geuze

In dit artikel vertellen wij je alles  over het salaris en vermogen van Monica Geuze en beantwoorden wij vragen zoals wie is Monica Geuze en waaraan heeft Monica Geuze dat vermogen verdiend?

Heb jij dus altijd al willen weten wat het vermogen van Monica Geuze is, lees dan snel verder.

Laatst bijgewerkt: 14-03-2024

Inhoud
Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

27 maart 1995

Geschat vermogen

€50.000,00

Beroep

Youtuber

Woonplaats

Nederland

Social Media

-

Wie is Monica Geuze?

In Rotterdam groeide de bekende Monica Geuze op in Hendrik- Ido-Ambacht. Zij heeft gezeten op de Theaterhave. Aan het Develstein College in Zwijndrecht volgde zij Onderwijs. Ook heeft zij het Scheepvaart- en Transport College in Rotterdam en volwassenenonderwijs in Amsterdam afgerond. Eerder in 2005 speelde ze mee in een muziekvideo van de band Racoon.

Youtube maakte zij tot haar succes

Zij heeft met Youtube haar successen tot een hogere hoogte gebracht. Zij is momenteel een van de populairste Nederlandse vlogster. De vlogs gaan over het algemeen over haar dagelijks leven en haar hobby’s. Al in februari 2021 telde haar YouTube-kanaal meer dan 541.000 abonnees. Vanaf september 2015 tot mei 2017 is zij een van de presentatoren van het Youtube-kanaal van RTL geweest. Dit gebeurde onder de naam Concentratie. In 2017 publiceerde zij een eigen boek; my way. Hierin vertelde ze over haar leven als vlogger. Ook een tweede boek dat ze schreef werd een succes.

Haar seizoen werd al in 2019 heel erg exclusief. Zij was in deze periode als presentatrice van Love Island op Videoland. In 2021 werd Monica door mannenblad FHM uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland. Geuze heeft momenteel een relatie met voetballer Lars Veldwijk. Sinds 2021 woont het stel samen en hebben sinds kort een dochter gekregen. Aan de volgende producties heeft zij deelgenomen sinds 2015: Concentratie, Een goed stel hersens, Kroongetuige, Van der Vorst ziet sterren, Tattoo Trippers, Weet ik veel, De jongens tegen de Meisjes, The big music quiz, Praat Nederlands met me, jachtseizoen, de gevaarlijkste wegen van de wereld, Love Island, Vier handen op een buik, De slimste mens, Temptation Island: Love or Leave, Goud maar fout, weet ik veel en Isola di beau.

Wat is het vermogen van Monica Geuze

Wat het precieze vermogen van Monica Geuze is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Monica Geuze’s vermogen geschat op om en nabij de €50.000,00. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Monica Geuze blijft natuurlijk een schatting, aangezien Monica Geuze  het vermogen niet letterlijk bekend heeft gemaakt, maar is wel een goede indicatie van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Waar heeft Monica Geuze het vermogen aan verdiend?

Het grootste deel van Monica Geuze’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Youtuber. Hier heeft Monica Geuze een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Hoeveel verdient Monica Geuze per maand?

Hoeveel Monica Geuze precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Monica Geuze is lastig in te schatten, omdat Monica Geuze zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Monica Geuze nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Monica Geuze uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van €50.000,00 van Monica Geuze gaan we er echter van uit dat Monica Geuze’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Andere bekende mensen

Gepubliceerd op: 14-03-2024

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Monica Geuze wordt vandaag de dag geschat op €50.000,00.

Wat Monica Geuze’s precieze salaris per maand is, weten we niet precies. Dit komt om Monica Geuze zich daar nooit heel transparant over heeft uitgelaten.  Wat we wel weten is dat het geschatte vermogen van Monica Geuze ongeveer €50.000,00 is.

Monica Geuze beoefent het beroep van Youtuber en is bekend van Youtube.