Search

  1. Vermogen van
  2. Susanne Schulting

Vermogen van Susanne Schulting

In dit artikel vertellen wij je alles  over het salaris en vermogen van Susanne Schulting en beantwoorden wij vragen zoals wie is Susanne Schulting en waaraan heeft Susanne Schulting dat vermogen verdiend?

Heb jij dus altijd al willen weten wat het vermogen van Susanne Schulting is, lees dan snel verder.

Laatst bijgewerkt: 14-03-2024

Inhoud
Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

25-10-1997

Geschat vermogen

1 miljoen euro

Beroep

Profschaatsster

Woonplaats

Amsterdam

Social Media

Wie is Susanne Schulting?

Wat is het vermogen van Susanne Schulting

Wat het precieze vermogen van Susanne Schulting is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Susanne Schulting’s vermogen geschat op om en nabij de 1 miljoen euro. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Susanne Schulting blijft natuurlijk een schatting, aangezien Susanne Schulting  het vermogen niet letterlijk bekend heeft gemaakt, maar is wel een goede indicatie van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Waar heeft Susanne Schulting het vermogen aan verdiend?

Het grootste deel van Susanne Schulting’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Profschaatsster. Hier heeft Susanne Schulting een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Hoeveel verdient Susanne Schulting per maand?

Hoeveel Susanne Schulting precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Susanne Schulting is lastig in te schatten, omdat Susanne Schulting zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Susanne Schulting nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Susanne Schulting uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van 1 miljoen euro van Susanne Schulting gaan we er echter van uit dat Susanne Schulting’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Andere bekende mensen

Gepubliceerd op: 14-03-2024

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Susanne Schulting wordt vandaag de dag geschat op 1 miljoen euro.

Wat Susanne Schulting’s precieze salaris per maand is, weten we niet precies. Dit komt om Susanne Schulting zich daar nooit heel transparant over heeft uitgelaten.  Wat we wel weten is dat het geschatte vermogen van Susanne Schulting ongeveer 1 miljoen euro is.

Susanne Schulting beoefent het beroep van Profschaatsster en is bekend van Sportwereld.