Zoek

  1. Vermogen van
  2. Gio Latooy

Vermogen van Gio Latooy

In dit artikel vertellen wij je alles  over het salaris en vermogen van Gio Latooy en beantwoorden wij vragen zoals wie is Gio Latooy en waaraan heeft Gio Latooy dat vermogen verdiend?

Heb jij dus altijd al willen weten wat het vermogen van Gio Latooy is, lees dan snel verder.

Laatst bijgewerkt: 14-03-2024

Inhoud
Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

24 september 1998

Geschat vermogen

€1,5 miljoen

Beroep

Youtuber

Woonplaats

Rotterdam

Social Media

GioLatooy@gio

Wie is Gio Latooy?

Beter bekend als Gio, is Gio Latooy een van de grootste Nederlands Youtubers. Al enige jaren draait hij in de wereld en werk bekend onder de samenleving door het maken van gamevideo’s. video’s die hij samen maakte met zijn gezin sloegen erg goed aan. Het aantal abonnees van Gio liepen vanaf die periode flink op. Latooy zijn eerste video kwam online op 1 december 2012. Hierin speelde hij een spel zonder Facecam. Zijn bekendheid begon nadat hij gamevideo’s maakte en op zijn kanaal plaatste onder de naam GamePlayWorldXL. Later besloot hij vlogs te maken over zijn leven en familie.

Voortzetting van de carrière van Latooy

In 2015 heeft de jonge youtuber een overstap gemaakt van het gamekanaal naar een meer lifestyle- gerelateerde kanaal. Hier veranderde hij de naam in Gio. In augustus 2018 bereikte hij meer dan 1 miljoen abonnees. Dagelijks uploadde Latooy video’s. Zijn tweede kanaal lanceerde hij in 2019 onder de naam Gio2. Hier plaatste hij Let’s play video’s.

Ook werd Latooy ingezet in verschillende programma’s zoals The Big Escape in 2020. Hij werd in dit programma de 2de. De Finale verloor hij van Marije Zuurveld. Vorig jaar was hij te zien in het SBS6-programma. Hier kreeg hij veel bekijks. In 2016 besloten de ouders van Latooy om een Youtubekanaal te beginnen. Zo noemden ze het kanaal de Latooys en begonnen te vloggen over hun dagelijkse leven.

Het privéleven van Latooy

Al heel gauw in 2016 maakte hij bekend dat hij een relatie heeft met influencer en model Isha van Dijk. Het stel maakte op 23 augustus 2019 dat zij een stap terug doen van de relatie. Het ging niet om een echte relatie. In 2018 kwam het tot een definitief einde. En opnieuw stapte hij in een relatie, maar deze keer met de destijds 16- jarige influencer Jade Anna van Vliet. Naar aanleiding van bedenkingen van sommige kijkers heeft Latooy benadrukt dat zijn activiteiten met Van Vliet legaal zijn.

Wat is het vermogen van Gio Latooy

Wat het precieze vermogen van Gio Latooy is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Gio Latooy’s vermogen geschat op om en nabij de €1,5 miljoen. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Gio Latooy blijft natuurlijk een schatting, aangezien Gio Latooy  het vermogen niet letterlijk bekend heeft gemaakt, maar is wel een goede indicatie van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Waar heeft Gio Latooy het vermogen aan verdiend?

Het grootste deel van Gio Latooy’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Youtuber. Hier heeft Gio Latooy een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Hoeveel verdient Gio Latooy per maand?

Hoeveel Gio Latooy precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Gio Latooy is lastig in te schatten, omdat Gio Latooy zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Gio Latooy nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Gio Latooy uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van €1,5 miljoen van Gio Latooy gaan we er echter van uit dat Gio Latooy’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Andere bekende mensen

Gepubliceerd op: 14-03-2024

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Gio Latooy wordt vandaag de dag geschat op €1,5 miljoen.

Wat Gio Latooy’s precieze salaris per maand is, weten we niet precies. Dit komt om Gio Latooy zich daar nooit heel transparant over heeft uitgelaten.  Wat we wel weten is dat het geschatte vermogen van Gio Latooy ongeveer €1,5 miljoen is.

Gio Latooy beoefent het beroep van Youtuber en is bekend van Youtube.