Zoek

  1. Vermogen van
  2. Tiesto

Vermogen van Tiesto

In dit artikel vertellen wij je alles  over het salaris en vermogen van Tiesto en beantwoorden wij vragen zoals wie is Tiesto en waaraan heeft Tiesto dat vermogen verdiend?

Heb jij dus altijd al willen weten wat het vermogen van Tiesto is, lees dan snel verder.

Laatst bijgewerkt: 14-03-2024

Inhoud
Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

17 januari 1969

Geschat vermogen

150 miljoen dollar

Beroep

DJ

Woonplaats

Nederland

Social Media

-

Wie is Tiesto?

Tiësto, echte naam, Tijs Michiel Verwest, is een grote liefhebber van muziek en luisterde al sinds zijn jongeren leeftijd naar verschillende shows zoals Soul now en Ben Liebrands’s in The Mix. Hij maakte op dat moment het draaien en mixen van platen tot zijn passie. In de periode rond 1988 stond hij drie keren in de week achter de draaitafel om in discotheken zijn passie tot uiting te brengen. Op studenten feesten en tijdens drive-inshows draaide hij oude siloplaten. Dit gebeurde in de periode 1984 tot 1992.

Tiësto gaat verschillende samenwerkingen aan

De ambitie van Tiësto om te gaan produceren begon al in de jaren 90. Om hard aan de slag te gaan kocht hij enkele samplers en computerprogramma’s. De samenwerking met verscheidene dj’s kwam op, toen hij zag dat het niet helemaal lukte. Zo richtte Tiësto in 1997 samen met Arny Bink zijn eigen label op, onder de naam Black Hole Recordings. Ze brachten de bekende mixcompilatieseries Magic, Space Age, In Search of Sunrise en Nyana toen uit. Op een goed moment werd Arny Brink de verantwoordelijke voor het management, de boekingen, het platenlabel en de platenwinkel van Tiësto. Ook het groot successerie In Trance We Trust was voor hem een van de zaken die onder zijn management kwam.

Het succes van Tiësto

De laatste jaren is het duidelijk dat Tiësto zijn repertoire sterk heeft verbreed door ook techno, minimal, house en electro te gaan draaien. Dit heeft hem op het punt gebracht om steeds weer vrolijk, vloeiend en zeer sensueel te gaan klinken. Ook zijn vocale kennis is hij gaan uitbreiden, die zeker een belangrijke rol is gaan spelen bij de samenwerking mer Sarah McLachlan en Kristy Hwakshaw. Verwest, zoals zijn werkelijke naam, is meerdere malen verkozen tot beste dj ter wereld. Hij heeft verder verschillende prijzen gewonnen zoals de jaarlijkse Popprijs in 2003, TMF-award, Zilveren Harp en nog veel meer prijzen. Voor het volgend jaar staan een aantal concerten gepland met de grote diskjockey en muziekproducent.

Wat is het vermogen van Tiesto

Wat het precieze vermogen van Tiesto is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Tiesto’s vermogen geschat op om en nabij de 150 miljoen dollar. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Tiesto blijft natuurlijk een schatting, aangezien Tiesto  het vermogen niet letterlijk bekend heeft gemaakt, maar is wel een goede indicatie van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Waar heeft Tiesto het vermogen aan verdiend?

Het grootste deel van Tiesto’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als DJ. Hier heeft Tiesto een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Hoeveel verdient Tiesto per maand?

Hoeveel Tiesto precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Tiesto is lastig in te schatten, omdat Tiesto zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Tiesto nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Tiesto uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van 150 miljoen dollar van Tiesto gaan we er echter van uit dat Tiesto’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Andere bekende mensen

Gepubliceerd op: 14-03-2024

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Tiesto wordt vandaag de dag geschat op 150 miljoen dollar.

Wat Tiesto’s precieze salaris per maand is, weten we niet precies. Dit komt om Tiesto zich daar nooit heel transparant over heeft uitgelaten.  Wat we wel weten is dat het geschatte vermogen van Tiesto ongeveer 150 miljoen dollar is.

Tiesto beoefent het beroep van DJ en is bekend van Muziekproducer.