Top 10 kersman boeken 2023

Op zoek naar een kersman boek dat je niet kan wegleggen?  In de wereld van literaire kersman boeken zie je soms door alle bomen het bos niet meer. Zo zijn er onwijs veel verschillende auteurs die boeken schrijven van afwisselende kwaliteit.

Onze boeken experts lazen alle meest verkochte boeken uit de categorie kersman die in de top 60 en 100 staan. Hieruit stelden we een top 10 beste kersman boeken op.

Dus, op zoek naar de beste kersman boeken om te lezen in 2023?  Lees snel verder!

De top 10 beste kersman boeken

We hebben de beste kersman boeken voor je geselecteerd op basis van de top 100 kersman boeken en het advies van onze eigen literaire experts. 

We laten je hier onze keus voor de beste kersman boeken ooit zien! Kijk in onze kersman top 10 boeken lijst voor hulp bij het maken van je keuze.

Het Boek Van De Kerstman

Het boek van de Kerstman is een boek vol met verrassingen. Er staan allerlei kerstknutsels in, zoals kerststerren maken van klei, of hoe je een rendier van papier knutselt. Daarnaast staan er leuke kerstliedjes in die je samen met je gezin kunt zingen. Maar ook kerstverhalen, kerstrecepten, het kerst-ABC, alles over de woonplaats van de Kerstman, de elfen, de rendieren en nog veel meer. Het boek is niet alleen informatief, maar ook afwisselend. Er staan leuke spelletjes in en veel plaatjes om te kleuren. Iedereen zal zich amuseren met dit boek. Daarnaast is het boek ook luxe uitgevoerd. Het heeft een leren rug en het omslag is versierd met flock. Bovendien is er een handig register aanwezig zodat je gemakkelijk kunt zoeken naar interessante onderwerpen.

Waar is de kerstman

In Waar is de kerstman? duik je onder in het magische kerstfeest. Je vindt er allerlei leuke verstopplekjes, waar de kerstman heen is gegaan. Zoek de sterren, de rendieren, de cadeautjes en de lekkernijen! Luister ook naar de mooie verhalen, nummers en geluiden. Dit kijk- en zoekboek met flapjes is perfect voor kerstkindjes vanaf 2 jaar. Ontdek samen met Muisje de geheimen van het kerstfeest. Vergeet de tijd en beleef een magische avond! Druk op de knop en luister naar kerstliedjes, verhalen en geluiden. Ga samen op zoek naar de kerstman en ontdek wat er allemaal te beleven is op het magische kerstfeest. Maak een tocht door de sneeuw, versier de boom en help Muisje bij het verzamelen van cadeautjes.

Kiekeboe 0 Waar is de Kerstman

Kiekeboe 0 Waar is de Kerstman is een uniek spel dat eindeloos veel speelplezier biedt! Het is een zoek- en radenspel dat kinderen op eigen houtje zal vermaken. Bij het spel hoort een grote, kleurrijke doos waarin je rondom de Kerstman kunt zoeken. Er zijn verschillende flappen die je op moet tillen om te zien waar de Kerstman verstopt zit. In de doos worden ook verschillende verrassingen geleverd, zoals kerstkoekjes en suikerwerk om de zoektocht extra leuk te maken. Kiekeboe 0 Waar is de Kerstman is een leuk spel voor het hele gezin. Het is een perfecte manier om de decembermaand te vieren met de kinderen. Het spel biedt eindeloos veel plezier en vermaak en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Ook is het een goede manier om kinderen de waarde van samenwerken te leren. Dus als je op zoek bent naar een leuk spel voor de feestdagen, dan is Kiekeboe 0 Waar is de Kerstman echt iets voor jou!

Pettson en Findus Een kerstman voor Findus

Een dik sneeuwtapijt bedekt het huis van opa Pettson. De dagen naar Kerstmis toe kruipen voorbij en voor poes Findus duurt het wachten altijd veel te lang. Dit jaar hebben kinderen uit de buurt hem verhalen verteld over de kerstman. Findus wil ook graag op kerstavond pakjes krijgen, maar opa Pettson weet niet waar hij een echte kerstman moet halen. Uiteindelijk besluit hij een ingewikkelde kerstmanmachine te bouwen, zodat Findus zijn liefste wens kan vervullen. Findus is helemaal enthousiast, maar hij heeft geen idee wat er gaat gebeuren op kerstavond. In Een kerstman voor Findus, een extra lang verhaal van Sven Nordqvist, beleven Findus en Pettson weer heel wat onverwachte avonturen. Dit kijk- en leesboek biedt een magische mix van spannende avonturen en grappige momenten, die de hele familie kan beleven. Een perfecte manier om de Kerstsfeer te vieren!

Jommeke 307 De valse kerstman

Jommeke 307 De valse kerstman is een leuke comic die de avonturen van Jommeke en Filiberke vertelt. In deze comic gaan ze op zoek naar de echte Kerstman, die door een vreemde valse Kerstman vervangen is. Deze valse Kerstman is erg grappig, maar hij is ook erg opdringerig en probeert Jommeke en Filiberke te laten geloven dat hij de originele Kerstman is. Jommeke en Filiberke gaan op een avontuurlijke tocht om de echte Kerstman te vinden. Tijdens hun zoektocht ontmoeten ze verschillende personages, zoals de mysterieuze vuurjongen, de grappige heks en nog veel meer. Onderweg krijgen ze ook te maken met allerlei gevaren. Door deze comic krijg je een unieke kijk op de feestelijke dagen voor Kerstmis. Deze comic is ideaal voor kinderen van 6 jaar en ouder, maar het is ook leuk voor volwassenen. Je kan je verliezen in de avonturen van Jommeke en Filiberke en hun zoektocht naar de echte Kerstman. Laat je meevoeren in deze magische wereld vol avontuur en verrassende verhalen.

Op zoek naar de kerstman + kartonnen zaklamp

Het vervolgverhaal gaat over een kleine jongen die op zoek is naar de kerstman. Hij wil heel graag weten waar de kerstman woont en hij vraagt dit aan iedereen die hij tegenkomt. Er worden verschillende antwoorden gegeven, maar uiteindelijk komt hij erachter dat de kerstman overal is. Hij heeft het thuis ook een stukje kerstman gevonden. De kartonnen zaklamp is hierbij het perfecte hulpmiddel om in het donker te kijken! Zo kan de kleine jongen de avonturen van de kerstman mee beleven. Met deze leuke verhalen, kartonnen zaklamp en educatieve stukken is het een perfecte manier om kinderen te laten genieten van het lezen. Met het boek 'Op zoek naar de kerstman' en de kartonnen zaklamp kun je samen op avontuur! In dit boek maak je kennis met het verhaal van een kleine jongen die op zoek gaat naar de kerstman. Onderaan de pagina's staan dikgedrukte woorden, en met de meegeleverde kartonnen zaklamp kun je deze woorden in de donkere pagina's ontdekken. Het boek bevat ook een educatief stuk waarmee kinderen de wereld om hen heen beter leren begrijpen. Zo kunnen ze de avonturen van de kerstman ook echt mee beleven! Maar er zijn meer thema's te verkrijgen in deze serie, zo kun je met verschillende verhalen op avontuur. Geniet samen van interactief lezen met deze unieke 'Op zoek naar de kerstman + kartonnen zaklamp'!

De kerstman op cadeautjestocht

Het boek begint met een knappe diepzwarte avond. De sterren stralen, de maan schijnt, het is tijd voor de cadeautjestocht! In dit kleurrijke en interactieve boek gaat de lezer op zoek naar de cadeautjes die de Kerstman heeft achtergelaten. Kleine kinderen kunnen met behulp van de afbeeldingen zien welke cadeaus er zijn en oudere kinderen kunnen ook gebruik maken van de korte vertellingen. Kom op avontuur en ontdek de vele verrassingen die de Kerstman heeft achtergelaten. Deze kleurrijke en interactieve ervaring draagt bij aan een echte kerstsfeer. Na het bezoek van de Kerstman is elke avond een feestje! Laat je verrassen door de mooie illustraties, fantasierijke verhalen en leuke verrassingen. Vergeet ook niet om alle verrassingen die de Kerstman heeft achtergelaten te zoeken. Pak deze kans en ga op cadeautjestocht!

Brieven van de Kerstman

Elke brief was gemaakt van een stukje kostbaar gekleurd papier dat was gevuld met magische woorden en illustraties. De Kerstman gebruikte de brieven als een manier om de magie en de geheimen van de noordpool te delen met kinderen over de hele wereld. Met elke brief die je leest, voel je je verbonden met de magie van de Kerstman. De Brieven van de Kerstman zijn een onvergetelijk en magisch cadeau dat alle kinderen zal inspireren. Elke brief is uniek en gepersonaliseerd met de naam van het kind, wat het extra bijzonder maakt. De brieven zijn verpakt in een mooi doosje met een kerstthema, waardoor het een leuke verrassing is om te geven en te ontvangen. De Kerstman heeft zijn best gedaan om zijn magie in de brieven te stoppen, en met elke brief die je krijgt voel je de magie van de noordpool in je hart.

De kleine kerstman

Hij zou ieder jaar uitkijken naar het moment dat hij zijn mooie rode pak aan kon doen en de cadeaus inpakken om ze vervolgens te verdelen. Hij was altijd zo enthousiast om het proces te versnellen en elk jaar op tijd klaar te zijn. De kleine kerstman is een knuffel die is gemaakt van zacht katoen. Hij heeft een lief gezicht met een mooie baard en een lieve glimlach. Zijn pak is gemaakt van rode en witte stof en heeft een geborduurde kerstmuts. In zijn handen houdt hij een pakketje, klaar om cadeaus uit te delen. De kleine kerstman is een perfecte decoratie voor je kerstboom of een leuke manier om je kinderen voor te bereiden op Kerstmis. Het is een eenvoudig maar leuk cadeau voor familie en vrienden. Deze kleine kerstman is een geweldige manier om je huis in de feestdagen te versieren.

Avonturen Van Boris De Kleine Kerstman

Avonturen Van Boris De Kleine Kerstman is een prachtig boek met illustraties die de verhalen tot leven brengen. Het is het verhaal van Boris, een kleine kerstman die er alles aan doet om de magie van kerst te redden. Boris trekt door betoverde bossen, bezoekt mysterieuze plekken en ontmoet vreemde en exotische figuren. Zijn verhalen zullen je meenemen naar een wereld vol magie en avontuur. Het boek is geschreven voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 10 jaar, maar het is ook heel geschikt voor lezers van elke leeftijd. De verhalen zijn gevuld met humor, avontuur en magie. Ze zullen je meenemen naar een wereld waar alles mogelijk is. Avonturen Van Boris De Kleine Kerstman biedt een unieke kijk op kerstmis en is een heerlijke leeservaring voor jong en oud. Avonturen Van Boris De Kleine Kerstman is een uniek boek dat perfect past in de sfeer van de kerstperiode. Het is geschreven om kinderen te inspireren en te verrassen met de magie en avonturen van Boris. Het boek is een prachtig cadeau voor kinderen om samen met hun families te genieten van kerstverhalen. Het is een verhaal vol magie dat op elk moment van het jaar leuk is om te lezen.

Een kersman boek kopen

Deze kersman boeken review dient ter inspiratie voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe of goede kersman boeken om te lezen.

Op deze pagina behandelen we de kersman boeken top 10. Dit zijn ook boeken die in de literaire top 20, 60 en 100 voorkomen. We hebben onder andere de bestseller boeken van 2022 en andere populaire kersman boeken van dit moment voor je gelezen en beoordeeld. 

Bekijk ook eens deze top 10 boeken: 

Veelgestelde vragen

Wij hebben zelf geen webshop, dus je kunt jouw favoriete kersman boek niet bij ons kopen. Wél kun je bij ons terecht voor een aanbeveling van een betrouwbare webshop waar je jouw nieuwe kersman boek(en) kopen kunt. Klik op de “Koop voor de beste prijs” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je de aankoop van het nieuwe kersman boek kan voltooien.

Ja, wij hebben onze top tien kersman boeken gekozen uit de top 100 boeken lijsten van o.a 2022 en 2021. Na het lezen en beoordelen van alle bestseller boeken van deze lijsten zijn wij tot een top 10 beste kersman boeken gekomen.

  1. kersman

Inhoudsopgave