Search

Top 10 crypto boeken 2023

Op zoek naar een crypto boek dat je niet kan wegleggen?  In de wereld van literaire crypto boeken zie je soms door alle bomen het bos niet meer. Zo zijn er onwijs veel verschillende auteurs die boeken schrijven van afwisselende kwaliteit.

Onze boeken experts lazen alle meest verkochte boeken uit de categorie crypto die in de top 60 en 100 staan. Hieruit stelden we een top 10 beste crypto boeken op.

Dus, op zoek naar de beste crypto boeken om te lezen in 2023?  Lees snel verder!

De top 10 beste crypto boeken

We hebben de beste crypto boeken voor je geselecteerd op basis van de top 100 crypto boeken en het advies van onze eigen literaire experts. 

We laten je hier onze keus voor de beste crypto boeken ooit zien! Kijk in onze crypto top 10 boeken lijst voor hulp bij het maken van je keuze.

Crypto Encyclopedie

De Crypto Encyclopedie is de ultieme gids voor iemand die kennis wilt opdoen over Crypto. Het is een uitgebreid naslagwerk dat ontwikkeld is om iedereen die geïnteresseerd is in Crypto een goed begrip te geven van alle aspecten ervan. De Crypto Encyclopedie is de meest gedetailleerde en up-to-date bron van informatie over Crypto, waarin alle onderwerpen die betrekking hebben op Crypto worden behandeld, van de basisbeginselen en technische details tot de meer toegankelijke elementen. De Crypto Encyclopedie biedt een overzicht en diepgaande bespreking van alle belangrijke concepten in Crypto, waaronder Crypto-valuta, wallets, mining, blockchain, vergelijkbare technologieën, trading strategies, beleggingsmogelijkheden en veel meer. Elk onderwerp wordt uitgebreid besproken, met duidelijke uitleg en gedetailleerde instructies. Bovendien bevat het veel foto's, grafieken en andere illustraties die een beter begrip verschaffen van de verschillende concepten.

Crypto trading voor ambitieuze beginners

Met Crypto Trading Voor Ambitieuze Beginners krijg je toegang tot een stroom van krachtige tools, waaronder een in-depth marktanalyse, automatische trading systemen en een gepersonaliseerde trading coach. Je krijgt ook toegang tot een grote live chatgroep voor het delen van ideeën en strategieën met andere crypto-traders. Met Crypto Trading Voor Ambitieuze Beginners ben je volledig voorbereid op elke marktsituatie. Je leert hoe je je geld kunt beschermen tegen marktschommelingen, hoe je je kansen kunt vergroten en hoe je meer winst kunt maken met je investeringen. Je kunt zelfs beginnen met het verhandelen van crypto's met slechts een klein bedrag. Crypto Trading Voor Ambitieuze Beginners is een uitgebreid en gebruiksvriendelijk programma dat je alle kennis biedt die je nodig hebt om succesvol te worden in de wereld van crypto. Je leert hoe je je investeringen kunt diversifiëren, hoe je risico's kunt verkleinen en hoe je je winsten kunt maximaliseren. Je krijgt ook tips over hoe je kunt investeren in de meest veelbelovende cryptomunten, hoe je kunt profiteren van ICO's en hoe je kunt vermijden dat je je verliest in veelbelovende maar onstabiele markten.

Karels Crypto

Karels Crypto is een must-have voor iedereen die van puzzels houdt. De puzzels zijn gecomponeerd door Karel Vereertbrugghen, een bekende jurist, muzikant, acteur en tekstschrijver. De puzzels zijn gebundeld in een prachtig boek met tachtig uitdagende puzzels. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden, waardoor elke puzzelaar uitgedaagd wordt om het kraken van cryptische codes onder de knie te krijgen. Door de uitgebreide hinten en tips in het boek kan elke puzzelaar de puzzels oplossen. Het is een uitdagende ervaring om de puzzels op te lossen. Er is een grote variëteit aan puzzels, waardoor je altijd iets nieuws kunt ontdekken. Daarnaast bevat het boek antwoorden achterin, zodat je je resultaten kunt controleren. Dit boek is een absolute must-have voor iedereen die van puzzels houdt.

Het tijdperk van cryptovaluta

Cryptovaluta is een revolutionaire technologie die ons leven in veel verschillende manieren verandert. Met de opkomst van cryptocurrency is er een nieuwe wereld geopend voor de mensen om mee te verdienen. Het is een volledig digitale markt waarin mensen kunnen handelen, investeren of zelfs hun eigen cryptocurrency kunnen creëren. Er zijn verschillende soorten cryptocurrency, variërend van Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS en vele anderen. Elke cryptovaluta heeft zijn eigen unieke eigenschappen en kenmerken die de mensen in staat stellen te profiteren van deze markt. Het tijdperk van cryptovaluta is een must-have voor iedereen die van plan is om in dit spannende nieuwe veld te duiken. Het boek biedt een uitgebreide uitleg over wat cryptocurrency precies inhoudt, hoe het werkt en wat de verschillende soorten cryptocurrency zijn. Het boek beschrijft ook de geschiedenis van de cryptovalutamarkt en de huidige trends in de markt. Het is een essentieel gidsboek voor iedereen die wil weten wat cryptocurrency is en hoe je ermee kunt handelen. Het boek bevat ook een gedetailleerde uitleg over verschillende technologieën die worden gebruikt bij het maken van een portefeuille, versturen en ontvangen van geld, en wat de beste strategieën en tools zijn voor cryptocurrency-handel.

Ons geld is stuk

Om deze groep te helpen is Ons geld stuk ontwikkeld. Het is een online platform waar je je eigen financiële situatie kunt monitoren. Je krijgt inzicht in je financiële toekomst en kunt hierdoor beter gefundeerde financiële beslissingen nemen. Je krijgt tips en advies van financiële experts die je kunnen helpen je financiële plannen te verbeteren. Ons geld stuk biedt ook een aantal tools waarmee je je financiële situatie kunt verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld je schulden beheren, je spaargeld en beleggingen beheren en je financiën beter organiseren. Daarnaast bieden ze ook een reeks informatieve artikelen over financiële onderwerpen, waaronder beleggen, hypotheken, verzekeringen en meer. Het platform is bedoeld voor iedereen die wil leren hoe ze hun financiële toekomst kunnen verbeteren. Of je nu een student bent die net begint met opbouwen van vermogen, of iemand die al een paar jaar werkervaring heeft, Ons geld stuk kan je helpen je financiële doelen te bereiken. Het platform maakt het mogelijk om je financiële situatie in kaart te brengen en te begrijpen, zodat je beter voorbereid bent op de toekomst.

De bitcoinrevolutie

Maar in 2021 staat de Bitcoin-revolutie opnieuw voor de deur. Grotere investeerders stappen toe, er worden meer winstgevende toepassingen ontwikkeld en de vraag naar Bitcoin blijft stijgen. De Bitcoin-revolutie is een volledig gedigitaliseerd boek dat u op weg helpt naar ongeëvenaarde financiële vrijheid. Het is geschreven door een van de meest invloedrijke experts op het gebied van cryptocurrencies, Thomas Lee, en biedt een beknopt overzicht van de technologische, economische en juridische aspecten van Bitcoin. Het boek bevat ook een uitgebreide analyse van de Bitcoin-markt, gedetailleerde informatie over de beste manieren om in Bitcoin te investeren en tips over hoe u geld kunt verdienen met Bitcoin-handel. De Bitcoin-revolutie is de ultieme gids voor iedereen die investeert in of handelt met Bitcoin. Met behulp van dit boek kunt u de volgende technologische revolutie aangaan en van de grote kansen die Bitcoin biedt profiteren. U leert hoe u het beste uit uw investeringen kunt halen en hoe u uw vermogen kunt uitbreiden, zodat u de financiële vrijheid krijgt die u verdient.

Bitcoin en andere cryptovaluta

Met Bitcoin en andere cryptovaluta begrijp je wat er gebeurt in de wereld van cryptomunten. Je ontdekt hoe je kunt beleggen in cryptovaluta, welke alternatieven er zijn en hoe je kunt beginnen. Je leert de fundamenten van de technologie achter deze digitale valuta, wat de gebruikers ervan maken, en je leert hoe je technische analyse kunt toepassen om je kansen op winst te vergroten. Je krijgt ook een goed begrip van de wisselkoersen en de markt voor cryptomunten, waardoor je een slimme belegger wordt. Je kunt informatie vinden over handelen in Bitcoin-futures, de verdiensten van Bitcoin-mijnbouw, de gevaren en kansen die gepaard gaan met het handelen in Bitcoin, en de manieren waarop je je kansen op winst kunt verhogen. Met Bitcoin en andere cryptovaluta heb je inzicht in de technologie, de markten en de bedrijven die ermee verbonden zijn. Je kunt ervoor kiezen om zelf te handelen, of je kunt je geld laten beheren door professionals die je kunnen helpen bij het maken van gefundeerde beleggingsbeslissingen. Wat je ook kiest, je zult veel kennis vergaren over de wereld van crypto-valuta.

10 stappen In 10 stappen in je eigen bank

Wil jij meer rente op je spaargeld en klinkt investeren in Bitcoin of andere crypto’s interessant, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is dit boek 10 stappen in je eigen bank precies wat je zoekt! Dave en Petra begeleiden je in begrijpelijke taal stap voor stap om veilig te beginnen met investeren. Ze laten je zien dat de cryptowereld in de basis eigenlijk niet gaat om geld verdienen, maar juist hele idealistische motieven heeft, die je zeker zullen aanspreken. Met vele praktijkvoorbeelden krijg je een goed beeld van de kansen, maar ook van de risico's van beleggen in crypto's. Dave en Petra vertellen je met een gezonde dosis humor en zelfspot eerlijk over de valkuilen waarin ze soms zelf zijn gestapt. Zo krijg je niet alleen informatie, maar ook een persoonlijke kijk op de cryptowereld. Na het maken van de praktijkopdrachten beschik jij over een gedegen plan, de juiste mindset en je eigen cryptobank, waarmee je een stap verder bent in je financiële onafhankelijkheid. Dit boek 10 stappen in je eigen bank is dus precies wat je nodig hebt om je financiële doelen te bereiken. Begin vandaag nog met een stap in de cryptowereld! Wil jij meer rente op je spaargeld en klinkt investeren in Bitcoin of andere crypto’s interessant? Dan is dit boek 10 stappen in je eigen bank precies wat je zoekt! Dave en Petra begeleiden je in begrijpelijke taal stap voor stap om veilig te beginnen met investeren. Ze laten je zien dat de cryptowereld meer om idealistische motieven draait, die je zeker zullen aanspreken. Met vele praktijkvoorbeelden krijg je een goed beeld van de kansen, maar ook de risico's van beleggen in crypto's. Dave en Petra vertellen je eerlijk over hun eigen ervaringen met valkuilen en geven je een persoonlijke kijk op de cryptowereld. Na het maken van de praktijkopdrachten beschik jij over een gedegen plan, de juiste mindset en je eigen cryptobank, waarmee je een stap verder bent in je financiële onafhankelijkheid. Begin vandaag nog met een stap in de cryptowereld en ontdek of investeren in crypto's ook iets voor jou is!

Darknet

Jake O'Connell heeft zijn criminele verleden achter zich gelaten en is een succesvolle effectenmakelaar in New York. Maar als zijn jeugdvriend Sean Womack wordt vermoord, komt er een einde aan Jakes nieuwe leven. In Hongkong ontdekt wetenschapper Jin Huang een lijst met rijke doden en een enorme samenzwering in de bankwereld. Als Jin vervolgens ziet dat ook haar naam op de lijst staat, slaan ze op de vlucht en gaan ze op zoek naar antwoorden. Ze stuiten op een duister geheim dat zich als een kanker uitzaait over de hele wereld. Maar de familie van Jake wordt bedreigd en de zaak krijgt een nieuwe draai. Ze moeten hun geheim bewaren en uitzoeken wat er achter de samenzwering zit. Jake en Jin staan voor een enorme uitdaging en moeten alle krachten bundelen om de waarheid te ontrafelen over de mysterieuze Darknet.

Bitcoin voor beginners

Bitcoin voor beginners is de perfecte manier om je kennis over bitcoin en cryptovaluta bij te schaven. In dit boek vind je alle basisprincipes zoals de geschiedenis, de technologie, het kopen en verkopen, en wat je moet weten over beveiliging. Je krijgt ook uitleg over andere cryptocurrencies zoals Ethereum en Litecoin en hoe je deze kunt kopen, verkopen en veilig bewaren. Daarnaast krijg je ook gedetailleerde informatie over de blockchain-technologie die de basis vormt voor bitcoin en andere cryptovaluta. Ook krijg je een inzicht in de mogelijkheden die deze technologie biedt en hoe je er zelf mee aan de slag kunt. Bitcoin voor beginners is een uitgebreid en toegankelijk boek voor iedereen die wil leren over de wereld van bitcoin en crypto. Je krijgt nuttige tips en tricks over het kopen, verkopen en veilig bewaren van bitcoins en andere cryptomunten. Je krijgt ook 3 euro aan bitcoins om zelf mee aan de slag te gaan. Dus als je op zoek bent naar een toegankelijk boek om kennis te maken met cryptomunten, dan is Bitcoin voor beginners de perfecte keuze.

Een crypto boek kopen

Deze crypto boeken review dient ter inspiratie voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe of goede crypto boeken om te lezen.

Op deze pagina behandelen we de crypto boeken top 10. Dit zijn ook boeken die in de literaire top 20, 60 en 100 voorkomen. We hebben onder andere de bestseller boeken van 2022 en andere populaire crypto boeken van dit moment voor je gelezen en beoordeeld. 

Bekijk ook eens deze top 10 boeken: 

Veelgestelde vragen

Wij hebben zelf geen webshop, dus je kunt jouw favoriete crypto boek niet bij ons kopen. Wél kun je bij ons terecht voor een aanbeveling van een betrouwbare webshop waar je jouw nieuwe crypto boek(en) kopen kunt. Klik op de “Koop voor de beste prijs” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je de aankoop van het nieuwe crypto boek kan voltooien.

Ja, wij hebben onze top tien crypto boeken gekozen uit de top 100 boeken lijsten van o.a 2022 en 2021. Na het lezen en beoordelen van alle bestseller boeken van deze lijsten zijn wij tot een top 10 beste crypto boeken gekomen.

  1. Boeken
  2. crypto

Inhoudsopgave