Zoek

  1. Nederlands
  2. Shatter Me.

Shatter Me.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Shatter Me. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Shatter Me.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Aantal paginas

352

Hoofdauteur

Tahereh Mafi

Oorspronkelijke releasedatum

05 april 2018

EAN

9781405291750

Editie

1

Gewicht

238 g

Omschrijving van Shatter Me.

Shatter Me is een eerste deel van een episch en romantisch YA-fantasy-boek, perfect voor liefhebbers van Leigh Bardugo, Sarah J. Maas en Victoria Aveyard. Nu een TikTok-fenomeen. Een fragiele jonge tienermeisje wordt gevangengehouden. Opgesloten in een cel door The Reestablishment - een strenge dictatuur die de controle heeft over een instortende wereld. Dit is geen gewoon tienermeisje. Juliette is een bedreiging voor de macht van The Reestablishment. Een aanraking van haar is genoeg om te doden - één aanraking is alles wat het kost. Maar ze is niet alleen maar een bedreiging, ze is mogelijk hun meest krachtige wapen. Juliette heeft nog nooit eerder voor zichzelf gevochten, maar wanneer ze wordt herenigd met de enige persoon die ooit om haar gaf, wordt de diepte van de emotie en de kracht in haar explosief. Juliette gaat op zoek naar de waarheid achter de Reestablishment en ontdekt dat ze een kracht heeft die verder gaat dan wat ze ooit had kunnen bedenken. Terwijl de Reestablishment haar gevangenhoudt en haar probeert te misbruiken, moet Juliette leren de kracht van haar gevoelens te accepteren en te gebru.

Veelgestelde vragen over Shatter Me.

Shatter Me. is uitgegeven in het Nederlands.

Shatter Me. heeft als bindwijze Paperback.

Shatter Me. heeft 352 pagina’s.

Tahereh Mafi is de auteur van Shatter Me..

Dit is editie 1 van Shatter Me.. De EAN is 9781405291750.

Shatter Me. weegt 238 g.