Zoek

  1. Nederlands
  2. Can’t Hurt Me Nederlandse editie.

Can't Hurt Me Nederlandse editie.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Can't Hurt Me Nederlandse editie. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Can't Hurt Me Nederlandse editie.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Aantal paginas

384

Hoofdauteur

David Goggins

Oorspronkelijke releasedatum

04 juli 2023

EAN

9789043929868

Editie

1

Gewicht

Omschrijving van Can't Hurt Me Nederlandse editie.

Can't Hurt Me Nederlandse editie van David Goggins is een inspirerende en persoonlijke levensverhaal. Zijn verhaal is een verbluffend voorbeeld van wat mensen kunnen bereiken wanneer ze de limieten van hun eigen capaciteiten verleggen en hun grenzen verder opzoeken. Deze Nederlandse editie van Can't Hurt Me biedt lezers diepe inzichten in de persoonlijke reis van Goggins, waaronder de unieke mentale weerbaarheidstechnieken die hij heeft ontwikkeld om zichzelf te motiveren en te laten groeien. Het boek is een gedetailleerde kijk op de uitdagingen die Goggins heeft overwonnen en zijn unieke aanpak om ervoor te zorgen dat hij vooruitgang boekt. Het boek is geschreven in een toegankelijke, toegankelijke stijl die lezers helpt om meer te weten te komen over de ideeën en methoden die Goggins heeft ontwikkeld om succes te bereiken. De Nederlandse editie bevat ook een aantal nieuwe en gedetailleerde verhalen die de lezer nog dieper in de belevenissen en levenslessen van Goggins mee kan nemen.

Veelgestelde vragen over Can't Hurt Me Nederlandse editie.

Can't Hurt Me Nederlandse editie. is uitgegeven in het Nederlands.

Can't Hurt Me Nederlandse editie. heeft als bindwijze Paperback.

Can't Hurt Me Nederlandse editie. heeft 384 pagina’s.

David Goggins is de auteur van Can't Hurt Me Nederlandse editie..

Dit is editie 1 van Can't Hurt Me Nederlandse editie.. De EAN is 9789043929868.

Can't Hurt Me Nederlandse editie. weegt .