Zoek

  1. Nederlands
  2. Ik volg je.

Ik volg je.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Ik volg je. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Ik volg je.

Taal

Nederlands

Bindwijze

E-book

Aantal paginas

352

Hoofdauteur

Lisa Jewell

Oorspronkelijke releasedatum

12 juni 2019

EAN

9789044978155

Editie

2

Gewicht

Omschrijving van Ik volg je.

Ik volg je is een thriller met een meeslepend verhaal vol spanning en suspense. De wereld die je geschapen hebt is mysterieus en betoverd. De personages zijn realistisch en hebben een diepgaande relatie met elkaar. Het verhaal begint als je terugkeert in je geboortestad na vier jaar in het buitenland. Je voelt je ongemakkelijk in de stad, maar je verkent de omgeving met je nieuwe man. Terwijl je beide op zoek bent naar een eigen plek om te wonen, word je geconfronteerd met een mysterieuze aanwezigheid die je blijft volgen. Je begint je af te vragen of er meer achter schuilt dan wat je op het eerste gezicht ziet. Je ontdekt dat deze persoon je broer is die je al jaren niet heeft gezien. Terwijl je het verhaal begint te ontcijferen, blijven er meer vragen over. Ondertussen begint je broer zich op een vreemde manier te gedragen; hij is erbij betrokken in een diepgaand mysterie dat de basis vormt van je verhaal. Het verhaal van Ik volg je is een zoektocht naar de waarheid. Je ontdekt de reden waarom je broer zo geheimzinnig doet, maar ook waarom hij je al die.

Veelgestelde vragen over Ik volg je.

Ik volg je. is uitgegeven in het Nederlands.

Ik volg je. heeft als bindwijze E-book.

Ik volg je. heeft 352 pagina’s.

Lisa Jewell is de auteur van Ik volg je..

Dit is editie 2 van Ik volg je.. De EAN is 9789044978155.

Ik volg je. weegt .