Search

  1. Nederlands
  2. Mijn papa is fantastisch.

Mijn papa is fantastisch.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Mijn papa is fantastisch. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Mijn papa is fantastisch.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Aantal paginas

16

Hoofdauteur

Roald Dahl

Oorspronkelijke releasedatum

01 september 2022

EAN

9789026160738

Editie

1

Gewicht

422 g

Omschrijving van Mijn papa is fantastisch.

Mijn papa is fantastisch is een hardkartonnen prentenboek dat de band tussen jonge kinderen en hun papa bezingt. Het boek is voorzien van mooie illustraties met kleurrijke karakters die je helpen om de verhalen te vertellen. Elk verhaal is een unieke ervaring die deze speciale band tussen vader en kind versterkt. Het boek is ideaal om voor te lezen aan de kleinsten. Het helpt om nieuwe werelden te ontdekken en is een geweldige manier om samen te genieten van de fantasievolle verhalen. Het is ook een perfect geschenk voor jonge vaders die hun nieuwe rol als vader verkennen. Het boek creëert een open sfeer waarin kinderen de liefde van hun vader voelen, waardoor het gemakkelijker wordt om de band te versterken.

Veelgestelde vragen over Mijn papa is fantastisch.

Mijn papa is fantastisch. is uitgegeven in het Nederlands.

Mijn papa is fantastisch. heeft als bindwijze Hardcover.

Mijn papa is fantastisch. heeft 16 pagina’s.

Roald Dahl is de auteur van Mijn papa is fantastisch..

Dit is editie 1 van Mijn papa is fantastisch.. De EAN is 9789026160738.

Mijn papa is fantastisch. weegt 422 g.