Zoek

  1. Nederlands
  2. Munch Kruger 1 Ik reis alleen.

Munch Kruger 1 Ik reis alleen.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Munch Kruger 1 Ik reis alleen. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Munch Kruger 1 Ik reis alleen.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Aantal paginas

416

Hoofdauteur

Samuel Björk

Oorspronkelijke releasedatum

18 november 2021

EAN

9789024598045

Editie

1

Gewicht

436 g

Omschrijving van Munch Kruger 1 Ik reis alleen.

Munch Krüger 1 Ik reis alleen is een spannend verhaal waarin inspecteur Holger Munch en inspecteur Mia Krüger samenwerken om hun meest gecompliceerde zaak ooit op te lossen. Het verhaal begint wanneer een meisje wordt vermist en de twee inspecteurs moeten achterhalen wat er met haar is gebeurd. Ze vinden steeds meer bewijs dat het meisje een slachtoffer is geworden van een seriemoordenaar. Om de moordenaar te vinden, moeten Holger en Mia hun krachten bundelen en hun best doen om de meest duistere geheimen van de stad te onthullen. Munch Krüger 1 Ik reis alleen is een adembenemend spannend verhaal met een unieke mix van personages en mysterieuze scènes. De verhalenlijn is zo geschreven dat de lezer geboeid blijft tot het einde. Door de verbluffende plotwendingen en de krachtige schrijfstijl, waarbij spannende en emotionele elementen hand in hand gaan, creëert dit boek een betoverende leeservaring. Bovendien is het verhaal voorzien van een heldere lay-out en fraaie illustraties, waardoor het verhaal een unieke beleving wordt.

Veelgestelde vragen over Munch Kruger 1 Ik reis alleen.

Munch Kruger 1 Ik reis alleen. is uitgegeven in het Nederlands.

Munch Kruger 1 Ik reis alleen. heeft als bindwijze Paperback.

Munch Kruger 1 Ik reis alleen. heeft 416 pagina’s.

Samuel Björk is de auteur van Munch Kruger 1 Ik reis alleen..

Dit is editie 1 van Munch Kruger 1 Ik reis alleen.. De EAN is 9789024598045.

Munch Kruger 1 Ik reis alleen. weegt 436 g.