Search

  1. Nederlands
  2. Geef me de 5.

Geef me de 5.

5/5

Heerlijk een boek mee op vakantie of even de realiteit ontsnappen tijdens je vrije uren. Of het nu een informatief boek is of een roman, Lezen helpt bij de ontwikkeling en laat je groeien als mens. Bekijk hier eens Geef me de 5. en misschien is dit wel het boek waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Geef me de 5.

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Aantal paginas

192

Hoofdauteur

Colette de Bruin

Oorspronkelijke releasedatum

04 november 2009

EAN

9789075129649

Editie

6

Gewicht

522 g

Omschrijving van Geef me de 5.

Geef me de 5 is een boek dat geschreven is voor ouders en opvoeders van kinderen met autisme. Het boek biedt een inzicht in wat de gevolgen van de stoornis voor het kind kunnen zijn, en leert je de bijbehorende wijze van handelen. Door deze kennis kun je beter begrijpen hoe het kind denkt en op een passende wijze reageren. Het boek is geschreven door Colette de Bruin, een orthopedagogisch gedragsdeskundige met jarenlange ervaring in het werken met mensen met autisme en hun omgeving. In het boek presenteert de auteur een gedachtegang die de lezer helpt om zich in te leven in het kind met autisme. Zo kan de lezer beter begrijpen waarom het kind reageert en handelt zoals het doet. Door de Auti-bril op te zetten kunnen ouders en opvoeders de vijf belangrijkste vragen beantwoorden die het kind heeft: wat is mijn taak, hoe voer ik het uit, waar vindt het plaats, wanneer moet ik beginnen, en wie is erbij betrokken? Dit boek helpt je om een duidelijk beeld te krijgen van wat autisme inhoudt en de bijbehorende wijze van handelen te begrijpen.

Veelgestelde vragen over Geef me de 5.

Geef me de 5. is uitgegeven in het Nederlands.

Geef me de 5. heeft als bindwijze Hardcover.

Geef me de 5. heeft 192 pagina’s.

Colette de Bruin is de auteur van Geef me de 5..

Dit is editie 6 van Geef me de 5.. De EAN is 9789075129649.

Geef me de 5. weegt 522 g.